Închide meniul

Miguel Oliveira a câştiat Marele Premiu al Indoneziei la MotoGP! Cursa a fost amânată mai mult de o oră din cauza ploii

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2022, 11:57

Reclamă
Miguel Oliveira a câştiat Marele Premiu al Indoneziei la MotoGP! Cursa a fost amânată mai mult de o oră din cauza ploii

Miguel Oliveira a câștigat MP al Indoneziei

Profimedia

Portughezul Miguel Oliveira (Red Bull KTM) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Indoneziei, a doua etapă a Campionatului Mondial de MotoGP, desfăşurată pe circuitul de la Mandalika.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe o pistă umedă, francezul Fabio Quartararo (Yamaha) a plecat din pole-position, dar a fost întrecut după un tur atât de Oliveira, locul 7 la start, cât şi de australianul Jack Miller (Ducati), al nouălea pe grilă. În acelaşi tur, Miller a preluat conducerea cursei de la portughez. Oliveira a revenit în frunte în turul al patrulea şi nu a mai putut fi ajuns până la final, conform news.ro.

Miguel Oliveira a câștigat Marele Premiu al Indoneziei

Căzut pe locul 5 la un moment dat, Quartararo, campion mondial en titre, a recuperat câteva poziţii şi a terminat al doilea. Miller a pierdut locul pe podium cu patru tururi înainte de final, în faţa francezului Johann Zarco (Pramac Ducati Racing), care a trecut linia de sosire al treilea.

Miller a fost al patrulea, înaintea spaniolului Alex Rins (Suzuki), care a încheiat al cincilea. Oliveira, 27 de ani, a obţinut a patra victorie în carieră, în 49 de starturi. Spaniolul Jorge Martin (Pramac Ducati), locul al doilea la start, a căzut în turul 7, în momentul în care se afla pe locul 7.

Cursa, redusă la 20 de tururi, a fost amânată mai mult de o oră din cauza ploii.

Reclamă

În clasamentul general, italianul Enea Bastianini (Gresini Ducati), pe locul 11 în Indonezia, se menţine în poziţia de lider, după victoria din prima etapă, cu 30 de puncte, urmat de sud-africanul Brad Binder (Red Bull KTM – locul 8), cu 28 de puncte, Quartararo, 27 de puncte, Oliveira, 25 de puncte, şi de Zarco, 24 de puncte.

Marc Marquez, accident horror în Indonezia

Marc Marquez continuă să fie urmărit de ghinion. Pilotul spaniol a suferit un accident horror la antrenamentele de dinaintea Marelui Premiu al Indoneziei. Sextuplul campion mondial din MotoGP a pierdut controlul motocicletei într-un viraj, la o viteză de aproximativ 180 km/h.

Marquez a fost aruncat doi metri în aer şi s-a lovit dur de pământ. Imaginile sunt cu adevărat tulburătoare. Ibericul nu şi-a pierdut cunoştinţa, dar a fost dus de urgenţă la spital.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ACCIDENTULUI LUI MARC MARQUEZ

Marc Marquez s-a ales cu un traumatism cranian, a fost transportat la spital, dar este în afara oricărui pericol.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:55 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” Vezi toate știrile
Citește și