Închide meniul

Emma Răducanu, criticată dur de John McEnroe după eliminarea de la Roland Garros 2022

Antena Sport Publicat: 26 mai 2022, 16:59

Reclamă
Emma Răducanu, criticată dur de John McEnroe după eliminarea de la Roland Garros 2022

Emma Răducanu, criticată de Parlamentul britanic

Emma Răducanu, în timpul unei partide/ Getty Images

Emma Răducanu a fost criticată dur de legenda tenisului american, John McEnroe, după eliminarea prematură din turul 2 de la Roland Garros 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, locul 12 WTA, a pierdut în set decisiv cu bielorusa Aliaksandra Sasnovich, loul 47 WTA, scor 3-6, 6-1, 6-1, la capătul unei partide care a durat puţin peste două ore.

Emma Răducanu a fost criticată dur de John McEnroe după înfrângerea de la Roland Garros 2022

Emma Răducanu, în vârstă de 19 ani, s-a aflat la prima prezenţă pe tabloul principal de la Roland Garros. Deşi zgura nu este suprafaţa favorită a britanicei, Emma a fost demolată de Sasnovich, după ce reuşise să câştige primul set. În următoarele 2, Răducanu şi-a mai adjudecat doar 2 game-uri, fiind astfel eliminată de la Grand Slam-ul parizian.

McEnroe îi critică Emmei Răducanu deciziile din ultima perioadă, şi anume faptul că jucătoarea a schimbat mai mulţi antrenori.

„A schimbat antrenorii de trei, patru sau cinci ori, ceea ce e incredibil pentru cineva care tocmai a câștigat un turneu major. S-a pus într-o poziție dificilă, pentru că se așteaptă multe de la ea și nu știm dacă se simte confortabil cu oamenii din jurul ei. Să sperăm că în următorul an sau doi își va da seama de asta”, a declarat McEnroe pentru Eurosport.

Reclamă

Emma Răducanu nu-şi mai regăseşte forma de la US Open

Emma Răducanu a câştigat US Open anul trecut, venind din calificări. Aceasta a fost o performanţă uluitoare, însă sezonul acesta, Emma nu a avut evoluţii notabile (8 victorii, 10 eşecuri).

„Anul trecut, la Wimbledon, nu a reușit să termine un meci din cauza stresului, iar acest lucru a ajuns să fie prea mult pentru ea. Apoi a făcut ceva ce nimeni nu a mai făcut vreodată, bărbat sau femeie, în 150 de ani de tenis, a câștigat un Mare Șlem venind din calificări. Dintr-o dată, există această presiune asupra ei, lumea are așteptări de la ea, iar toate astea au copleșit-o”, a mai declarat McEnroe cu privire la situaţia actuală a Emmei, potrivit sursei citate.

Emma Răducanu e surprinsă de colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou

Emma Răducanu e surprinsă de colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Antrenorul a pregătit-o 10 ani pe Serena Williams și acum vrea să o readucă pe Simo în prim-planul tenisului mondial.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu m-am așteptat ca Mouratoglou să renunțe la Serena Williams ca să o antreneze pe Simona. Cred că este o combinație care o va ajuta pe Simona să revină în top 10”, a spus Emma Răducanu despre colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou, citată de prosport.ro.

Pe de altă parte, Simona recunoaște că este deja o altă jucătoare pe teren, în timpul meciurilor, și că a învățat să își controleze emoțiile. Simo era cunoscută în circuit pentru reacțiile avute în timpul partidelor, atunci când interacționa cu cei din echipa ei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și