Închide meniul

Emma Răducanu, criticată dur de John McEnroe după eliminarea de la Roland Garros 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2022, 16:59

Emma Răducanu, criticată dur de John McEnroe după eliminarea de la Roland Garros 2022

Emma Răducanu, criticată de Parlamentul britanic

Emma Răducanu, în timpul unei partide/ Getty Images

Emma Răducanu a fost criticată dur de legenda tenisului american, John McEnroe, după eliminarea prematură din turul 2 de la Roland Garros 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, locul 12 WTA, a pierdut în set decisiv cu bielorusa Aliaksandra Sasnovich, loul 47 WTA, scor 3-6, 6-1, 6-1, la capătul unei partide care a durat puţin peste două ore.

Emma Răducanu a fost criticată dur de John McEnroe după înfrângerea de la Roland Garros 2022

Emma Răducanu, în vârstă de 19 ani, s-a aflat la prima prezenţă pe tabloul principal de la Roland Garros. Deşi zgura nu este suprafaţa favorită a britanicei, Emma a fost demolată de Sasnovich, după ce reuşise să câştige primul set. În următoarele 2, Răducanu şi-a mai adjudecat doar 2 game-uri, fiind astfel eliminată de la Grand Slam-ul parizian.

McEnroe îi critică Emmei Răducanu deciziile din ultima perioadă, şi anume faptul că jucătoarea a schimbat mai mulţi antrenori.

„A schimbat antrenorii de trei, patru sau cinci ori, ceea ce e incredibil pentru cineva care tocmai a câștigat un turneu major. S-a pus într-o poziție dificilă, pentru că se așteaptă multe de la ea și nu știm dacă se simte confortabil cu oamenii din jurul ei. Să sperăm că în următorul an sau doi își va da seama de asta”, a declarat McEnroe pentru Eurosport.

Reclamă

Emma Răducanu nu-şi mai regăseşte forma de la US Open

Emma Răducanu a câştigat US Open anul trecut, venind din calificări. Aceasta a fost o performanţă uluitoare, însă sezonul acesta, Emma nu a avut evoluţii notabile (8 victorii, 10 eşecuri).

„Anul trecut, la Wimbledon, nu a reușit să termine un meci din cauza stresului, iar acest lucru a ajuns să fie prea mult pentru ea. Apoi a făcut ceva ce nimeni nu a mai făcut vreodată, bărbat sau femeie, în 150 de ani de tenis, a câștigat un Mare Șlem venind din calificări. Dintr-o dată, există această presiune asupra ei, lumea are așteptări de la ea, iar toate astea au copleșit-o”, a mai declarat McEnroe cu privire la situaţia actuală a Emmei, potrivit sursei citate.

Emma Răducanu e surprinsă de colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou

Emma Răducanu e surprinsă de colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Antrenorul a pregătit-o 10 ani pe Serena Williams și acum vrea să o readucă pe Simo în prim-planul tenisului mondial.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu m-am așteptat ca Mouratoglou să renunțe la Serena Williams ca să o antreneze pe Simona. Cred că este o combinație care o va ajuta pe Simona să revină în top 10”, a spus Emma Răducanu despre colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou, citată de prosport.ro.

Pe de altă parte, Simona recunoaște că este deja o altă jucătoare pe teren, în timpul meciurilor, și că a învățat să își controleze emoțiile. Simo era cunoscută în circuit pentru reacțiile avute în timpul partidelor, atunci când interacționa cu cei din echipa ei.

Recomandări
  • Emma Răducanu, criticată după eliminarea de la Roland Garros
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și