Închide meniul

Novak Djokovic, reverență în fața lui Rafael Nadal după „thriller-ul” de la Roland Garros 2022: „A arătat de ce e atât de mare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2022, 8:56

Novak Djokovic, reverență în fața lui Rafael Nadal după „thriller-ul” de la Roland Garros 2022: „A arătat de ce e atât de mare!

Novak Djokovic, reverență în fața lui Rafael Nadal

Novak Djokovic – Rafael Nadal 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4) / Profimedia

Novak Djokovic a făcut o reverență în fața lui Rafael Nadal după „thriller-ul” din sferturile de finală de la Roland Garros 2022, scor 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4). Legendarul spaniol și-a învins marele rival și s-a calificat în semifinalele Grand Slam-ului de la Paris, după un meci extraordinar, de 4 ore și 12 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadal a bifat cea de-a 29-a victorie împotriva lui Djokovic. Campionul sârb a rămas cu un singur succes avans față de marele său rival din circuitul ATP.

Novak Djokovic, reverență în fața lui Rafael Nadal după „thriller-ul” de la Roland Garros 2022

„Felicitări lui Nadal, a fost jucătorul mai bun în momentele importante. A început foarte bine, iar eu nu am intrat prea bine în meci. Dar la 0-6, 0-3 și două breakuri de recuperat am început să revin. Am reușit să câștig setul doi și m-am gândit: „Sunt iar în joc”. Dar el a avut din nou 2-3 game-uri fantastice. A fost capabil să își ducă tenisul la alt nivel, mai ales în debutul seturilor.

Am avut șansele mele în setul 4, am servit pentru set, am avut două mingi de a închide setul… una sau două lovituri m-ar fi dus în decisiv, iar acolo se putea întâmpla orice. Dar, din nou, el a arătat de ce e un campion atât de mare, a fost extrem de puternic din punct de vedere mental și a terminat meciul așa cum a făcut-o. Felcitări pentru el și echipa lui, o merită”, a declarat Novak Djokovic, citat de eurosport.ro.

Rafael Nadal, reacție în franceză după victoria răsunătoare cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a oferit o reacție în limba franceză după victoria răsunătoare în fața lui Novak Djokovic, în sferturile de la Roland Garros 2022. Ibericul a dezvăluit că este foarte emoționat, după succesul spectaculos în 4 seturi contra liderului mondial, scor 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4).

Reclamă

Nadal a făcut spectacol și la interviul de la finalul partidei, nu doar pe teren. Campionul spaniol și-a început declarația în franceză, spre bucuria fanilor de la Paris, care l-au susținut tot meciul.

Rafael Nadal a fost favoritul publicului de pe arena Philippe Chatrier, iar ibericul a ținut să le mulțumească pe limba lor, după calificarea în semifinalele de la Roland Garros, unde îl va întâlni pe Alexander Zverev.

“Sunt foarte emoționat. Este incredibil pentru mine, pot să spun doar mulțumesc, mulțumesc tuturor! Toată lumea știe cât de important este pentru mine să fiu aici. E special pentru mine să joc aici și vă mulțumesc”, a spus Rafael Nadal, în franceză, după victoria în fața lui Djokovic, pentru eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rafa a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nole, amintind încă o dată impactul sârbului pentru istoria tenisului. “Întotdeauna este o provocare să joc contra lui. Novak este unul dintre cei mai buni jucători din istoria tenisului. Singura șansă să îl bați pe Novak este să joci la maximum de la primul la ultimul punct.

O nouă noapte magică pentru mine, la un nivel neașteptat. Sunt foarte fericit! Este cel mai important și special teren din cariera mea (n.r. – despre arena Philippe Chatrier). Cred că m-am descurcat bine și în franceză (râde). Dragostea venită de la public m-a ajutat enorm. Ne revedem peste două zile, asta cu siguranță pot s-o spun”, a mai declarat Rafael Nadal, după calificarea în penultimul act al Grand Slam-ului de la Paris.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și