Închide meniul

Rafael Nadal, reacție în franceză după victoria răsunătoare cu Novak Djokovic, la Roland Garros 2022: “O nouă noapte magică!”. Ce a spus despre Nole

Cosmin Cioboată Publicat: 1 iunie 2022, 2:50

Rafael Nadal, reacție în franceză după victoria răsunătoare cu Novak Djokovic, la Roland Garros 2022: “O nouă noapte magică!”. Ce a spus despre Nole

Rafael Nadal a trecut de Novak Djokovic la Roland Garros 2022

Rafael Nadal, în culmea fericirii după ce l-a învins pe Novak Djokovic / Profimedia

  • Rafael Nadal, reacție în franceză după victoria răsunătoare cu Novak Djokovic, la Roland Garros 2022
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Rafael Nadal a oferit o reacție în limba franceză după victoria răsunătoare în fața lui Novak Djokovic, în sferturile de la Roland Garros 2022. Ibericul a dezvăluit că este foarte emoționat, după succesul spectaculos în 4 seturi contra liderului mondial, scor 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadal a făcut spectacol și la interviul de la finalul partidei, nu doar pe teren. Campionul spaniol și-a început declarația în franceză, spre bucuria fanilor de la Paris, care l-au susținut tot meciul.

Rafael Nadal, reacție în franceză după victoria răsunătoare cu Novak Djokovic, la Roland Garros 2022

Rafael Nadal a fost favoritul publicului de pe arena Philippe Chatrier, iar ibericul a ținut să le mulțumească pe limba lor, după calificarea în semifinalele de la Roland Garros, unde îl va întâlni pe Alexander Zverev.

Reclamă

“Sunt foarte emoționat. Este incredibil pentru mine, pot să spun doar mulțumesc, mulțumesc tuturor! Toată lumea știe cât de important este pentru mine să fiu aici. E special pentru mine să joc aici și vă mulțumesc.”, a spus Rafael Nadal, în franceză, după victoria în fața lui Djokovic, pentru eurosport.ro.

Apoi, Nadal și-a continuat interviul în engleză, fiind întrebat despre Novak Djokovic.

Reclamă

Ce a spus Nadal despre Djokovic, după meciul de “5 stele” din sferturile Roland Garros

Rafa a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nole, amintind încă o dată impactul sârbului pentru istoria tenisului.

“Întotdeauna este o provocare să joc contra lui. Novak este unul dintre cei mai buni jucători din istoria tenisului. Singura șansă să îl bați pe Novak este să joci la maximum de la primul la ultimul punct.

O nouă noapte magică pentru mine, la un nivel neașteptat. Sunt foarte fericit! Este cel mai important și special teren din cariera mea (n.r. – despre arena Philippe Chatrier). Cred că m-am descurcat bine și în franceză (râde). Dragostea venită de la public m-a ajutat enorm. Ne revedem peste două zile, asta cu siguranță pot s-o spun.”, a mai declarat Rafael Nadal, după calificarea în penultimul act al Grand Slam-ului de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Nadal a bifat cea de-a 29-a victorie împotriva lui Djokovic. Campionul sârb a rămas cu un singur succes avans față de marele său rival din circuitul ATP.

Pe zgură, însă, situația este mult mai strălucită pentru Rafa. Spaniolul a ajuns la 20 de victorii contra lui Djokovic, pe suprafața sa favorită, în timp ce liderul mondial a rămas cu 8.

Novak Djokovic și Rafael Nadal, schimb de mingi fabulos la Paris

Djokovic și Nadal au oferit o nouă seară de neuitat pentru fanii tenisului, la Grand Slam-ul de la Paris. Cei doi titani au reușit nenumărate schimburi extraordinare în sferturile de la Roland Garros.

Unul dintre momentele de vis ale meciului de „5 stele” a avut loc pe serviciul lui Nadal, când ambii jucători au venit la fileu.

Schimbul s-a încheiat cu o minge ridicată prea mult de Djokovic, la care Nadal n-a stat pe gânduri. Spaniolul a finalizat cu un smash ca la manual și a câștigat punctul.

Djokovic, huiduit de spectatori înaintea meciului de lux cu Nadal, de la Roland Garros 2022

Novak Djokovic și Rafael Nadal au fost primiți total diferit de publicul de pe arena Philippe Chatrier, la meciul vedetă din sferturile de finală.

Reclamă

În timp ce Nadal a fost ovaționat de întreaga arenă, Djokovic a fost huiduit de o parte dintre spectatori. Chiar dacă mulți oameni aflați în tribune l-au aplaudat pe sârb, specialiștii din lumea tenisului au rămas cu un gust amar.

La intrarea în arenă, Nole n-a părut afectat de reacția ostilă și i-a salut pe toți cu mâna, oferindu-le chiar și un zâmbet.

VEZI AICI VIDEO

Legendarul Jonh McEnroe a comentat gestul spectatorilor de la Roland Garros. Fostul mare jucător american i-a criticat pe oamenii care l-au fluierat pe Djokovic când și-a făcut apariția pe teren.

„Niciun alt jucător nu s-a lovit de mai multă adversitate decât Novak. Nu este corect, trebuie să spun asta. Acest om a transformat lămâi în limonadă de mai multe ori decât orice alt jucător din istoria tenisului, așa că dacă crezi că îl deranjează, ești nebun!

Este atât de puternic mental încât poate să treacă peste asta și, cumva, să își canalizeze furia și frustrarea peste ceea ce simte că reprezintă o lipsă de respect. Și eu simt același lucru.”, a „tunat” John McEnroe, pentru eurosport.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr