Închide meniul

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023, după o revenire spectaculoasă! Românca s-a impus în decisiv, după un meci-maraton

Cosmin Cioboată Publicat: 18 ianuarie 2023, 11:42

Reclamă
Irina Begu s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023, după o revenire spectaculoasă! Românca s-a impus în decisiv, după un meci-maraton

Irina Begu a învins-o pe Elizabeth Mandlik, la Australian Open 2023

Irina Begu a învins-o pe Elizabeth Mandlik, la Australian Open 2023 / Profimedia

Irina Begu, favorită 27 şi locul 30 WTA, s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023. Sportiva din România a învins-o în primul tur pe americanca Elizabeth Mandlik, locul 129 WTA, scor 3-6, 7-6 (1), 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Begu a pierdut primul set, dar n-a renunțat la luptă și a pus în scenă o revenire de senzație.

Irina Begu s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023, după o revenire spectaculoasă!

Irina Begu a câștigat setul al doilea la tie-break, unde nu i-a dat vreo șansă adversarei sale, scor 7-6 (1).

Cu un moral excelent, jucătoarea noastră s-a impus în decisiv și a obținut calificarea în turul 2 de la Australian Open 2023, la finalul unui meci-maraton care a durat două ore şi 38 de minute.

În runda următoare, Irina Begu o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Lucia Bronzetti (Italia, 52 WTA) şi Laura Siegemund (Germania, 158 WTA).

Reclamă
Reclamă 4

Miercuri, Patricia Ţig, locul 777 WTA, va evolua în primul tur cu favorita 23, sportiva chineză Shuai Zhang (22 WTA).

Celelalte trei românce de pe tabloul principal, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian, au fost eliminate în primul tur.

Ana Bogdan şi-a dat afară antrenorul chiar la Australian Open 2023: „E dus cu capul!”

Ana Bogdan şi-a dat afară antrenorul chiar la Australian Open 2023. Anunţul a fost făcut chiar de jucătoarea din România.

Reclamă

Ana Bogdan l-a dat afară pe francezul Thomas Drouet, după ce acesta a avut un derapaj la adresa jucătoarei din România. Probleme din timpul turneului de la Adelaide au determinat-o pe Ana Bogdan să îşi dea afară antrenorul.

Ana Bogdan a fost eliminată de la Australian Open 2023 în primul tur de Anna Bondar, scor 2-6, 6-2, 3-6.

Nu mai am antrenor pentru că au fost ceva probleme la Adelaide. Asta cred că a fost cea mai scurtă colaborare pe care am avut-o cu cineva vreodată! Gândiți-vă că nu luam o astfel de decizie, la capătul lumii, imediat după ce începusem colaborarea, dacă el nu făcea ceea ce a făcut! La mijlocul terenului, în mijlocul antrenamentului, de față cu toată lumea, nu poți să țipi la mine și să-mi vorbești așa, din senin. Înseamnă că ești dus cu capul și eu nu pot să stau cu un om de genul ăsta!

Am nevoie de echilibru, am nevoie de liniște, am nevoie de suport. Am nevoie de oameni pozitivi, nu mai am nevoie de oameni care nu-și pot gestiona propriile comportamente
Pentru omul ăsta (n.r. antrenorul francez Thomas Drouet), pe cuvântul meu de onoare, că nu merită nici să-l privesc în ochi și nici să-l mai salut vreodată! Asta este tot ceea ce vreau să zic. Nu merită să vorbesc despre el„, a spus Ana Bogdan pentru prosport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și