Închide meniul

Roland Garros 2023 | Ana Bogdan şi Victor Cornea, eliminaţi în probele de dublu ale turneului de Grand Slam

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2023, 21:46

Reclamă
Roland Garros 2023 | Ana Bogdan şi Victor Cornea, eliminaţi în probele de dublu ale turneului de Grand Slam

Roland Garros 2023 | Ana Bogdan şi Victor Cornea, eliminaţi în probele de dublu

Ana Bogdan, în timpul unui meci de la Roland Garros / Profimediaimages

Roland Garros 2023 | Ana Bogdan şi Victor Cornea au fost eliminaţi în probele de dublu ale celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii români de tenis Ana Bogdan şi Victor Vlad Cornea au pierdut meciurile susţinute, miercuri, în probele de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros.

Roland Garros 2023 | Înfrângeri pentru Ana Bogdan şi Victor Cornea

La dublu feminin, în primul tur, Ana Bogdan şi americanca Bernarda Pera au fost învinse de cuplul Asia Muhammad (SUA)/Giuliana Olmos (Mexic), cap de serie numărul 12, cu 7-6 (7/4), 6-4, după o oră şi 47 de minute.

Diferenţa a fost făcută de numărul de erori neforţate, dublu pentru cuplul româno-american (38-19).

În primul tur la dublu masculin, Victor Cornea, debutant la un turneu de Mare Şlem, şi chinezul Zhizhen Zhang, au fost întrecuţi de germanii Kevin Krawietz/Tim Puetz, favoriţii numărul 11, cu 7-5, 6-4, după o oră şi 36 de minute.

Reclamă

Germanii au fost superiori atât la numărul de winners (27-21), cât şi la cel al erorilor neforţate (17-9).

Perechile învinse s-au ales cu câte 17.000 de euro, Bogdan şi Pera primind şi 10 puncte WTA la dublu, anunţă agerpres.ro.

Ana Bogdan, eliminată şi în turneul de simplu de la Paris

Ana Bogdan a fost eliminată şi în proba de simplu, de la Paris, acolo unde a cedat încă din primul tur. Sportiva noastră a fost învinsă de Camila Osorio, 6-3, 3-6, 5-7, chiar dacă a salvat două mingi de meci, în setul decisiv.

Reclamă 4 / 0/3

Ana Bogdan a fost condusă în decisiv cu 5-1, dar a revenit la 5-5, salvând două mingi de meci. Apoi, ea şi-a pierdut serviciul şi Osorio a servit din nou pentru meci, calificându-se în turul 2.

Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare. În turul secund, Osorio se va duela cu Elise Mertens, după ce sportiva din Belgia a eliminat-o pe Hruncakova, în două seturi.

Ana Bogdan trebuia să evolueze împotriva lui Caty McNally, dar sportiva din Statele Unite s-a retras pe ultima sută de metri, înainte de al doilea Grand Slam al anului. Osorio (21 ani, 84 WTA) a intrat pe tabloul principal din postura de „lucky loser”.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și