Închide meniul

Roland Garros 2023 | Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la dublu! Românca, victorie alături de ucraineanca Marta Kostiuk

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2023, 19:41

Reclamă
Roland Garros 2023 | Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la dublu! Românca, victorie alături de ucraineanca Marta Kostiuk

Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la dublu la Roland Garros

Gabriela Ruse, după o victorie / Profimedia Images

Gabriela Ruse s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu feminin din cadrul turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, în care face pereche cu ucraineanca Marta Kostiuk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, în turul secund al competiţiei pariziene pe zgură, Ruse şi Kostiuk au dispus în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-3, de cuplul compus din belgianca Kirsten Flipkens şi americanca Shelby Rogers, după două ore şi cinci minute de joc, relatează agerpres.ro.

Roland Garros 2023 | Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la dublu!

În optimile de finală, Gabriela Ruse şi Marta Kostiuk vor înfrunta câştigătoarele meciului dintre perechile Victoria Azarenka (Belarus)/Beatriz Haddad Maia (Brazilia) şi CoCo Gauff/Jessica Pegula (SUA), favoritele numărul doi.

Gabriela Ruse a participat şi în proba de simplu la Roland Garros 2023, dar a fost eliminată în calificări.

Ruse a fost învinsă în turul 2 al calificărilor de sportiva belgiană Greet Minnen (119 WTA), scor 6-4, 6-1, într-o oră şi 23 de minute.

Reclamă

Iga Swiatek, victorie cu 6-0, 6-0 în turul 3 la Roland Garros

Iga Swiatek a obţinut o victorie uluitoare în turul 3 de la Roland Garros. Poloneza a învins-o pe chinezoaica Xinyu Wang cu 6-0, 6-0.

Poloneza, care speră la un nou trofeu pe zgura pariziană, a avut nevoie de doar 51 de minute pentru a trece de Xinyu Wang.

Victoriile fără game pierdut sunt ceva extrem de rar în tenis, mai ales la Roland Garros, în această fază a competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Iga Swiatek a cedat doar opt game-uri în primele sale trei partide la actuala ediţie de la Roland Garros, potrivit agerpres.ro. Poloneza s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv în optimile de finală, în tot atâtea participări.

Iga Swiatek o va înfrunta în turul următor pe câştigătoarea meciului dintre canadianca de origine română Bianca Andreescu şi ucraineanca Lesia Ţurenko.

Elena Rybakina s-a retras de la Paris. ”Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine”

Elena Rybakina s-a retras de la Roland Garros. A patra favorită a competiției a luat decizia înaintea meciului cu Sara Sorribes Tormo, din turul 3.

Cel mai probabil, un virus a făcut-o pe Rybakina să ia decizia radicală. Elena va reveni la turneele de la Berlin, Eastbourne și Wimbledon.

Ieri nu m-am simțit bine, am avut febră. Astăzi este la fel. Este foarte greu să joc. Eu sunt departe de a fi 100%.

Este un ghinion pentru mine, voi încerca să mă recuperez pentru sezonul de iarbă. Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine. Am început să simt simptomele după al doilea meci.

Decizia corectă este să mă retrag, pentru că este greu să joc în aceste condiții. Sunt supărată că nu pot juca. Așa e viața… există suișuri și coborâșuri. Corpul are nevoie de timp pentru a se odihni. Planul este să joc la Berlin, Eastbourne și Wimbledon”, a spus Elena Rybakina, la conferința de presă.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și