Închide meniul

Roland Garros 2023 | Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la dublu! Românca, victorie alături de ucraineanca Marta Kostiuk

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2023, 19:41

Roland Garros 2023 | Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la dublu! Românca, victorie alături de ucraineanca Marta Kostiuk

Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la dublu la Roland Garros

Gabriela Ruse, după o victorie / Profimedia Images

Gabriela Ruse s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu feminin din cadrul turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, în care face pereche cu ucraineanca Marta Kostiuk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, în turul secund al competiţiei pariziene pe zgură, Ruse şi Kostiuk au dispus în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-3, de cuplul compus din belgianca Kirsten Flipkens şi americanca Shelby Rogers, după două ore şi cinci minute de joc, relatează agerpres.ro.

Roland Garros 2023 | Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la dublu!

În optimile de finală, Gabriela Ruse şi Marta Kostiuk vor înfrunta câştigătoarele meciului dintre perechile Victoria Azarenka (Belarus)/Beatriz Haddad Maia (Brazilia) şi CoCo Gauff/Jessica Pegula (SUA), favoritele numărul doi.

Gabriela Ruse a participat şi în proba de simplu la Roland Garros 2023, dar a fost eliminată în calificări.

Ruse a fost învinsă în turul 2 al calificărilor de sportiva belgiană Greet Minnen (119 WTA), scor 6-4, 6-1, într-o oră şi 23 de minute.

Reclamă

Iga Swiatek, victorie cu 6-0, 6-0 în turul 3 la Roland Garros

Iga Swiatek a obţinut o victorie uluitoare în turul 3 de la Roland Garros. Poloneza a învins-o pe chinezoaica Xinyu Wang cu 6-0, 6-0.

Poloneza, care speră la un nou trofeu pe zgura pariziană, a avut nevoie de doar 51 de minute pentru a trece de Xinyu Wang.

Victoriile fără game pierdut sunt ceva extrem de rar în tenis, mai ales la Roland Garros, în această fază a competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Iga Swiatek a cedat doar opt game-uri în primele sale trei partide la actuala ediţie de la Roland Garros, potrivit agerpres.ro. Poloneza s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv în optimile de finală, în tot atâtea participări.

Iga Swiatek o va înfrunta în turul următor pe câştigătoarea meciului dintre canadianca de origine română Bianca Andreescu şi ucraineanca Lesia Ţurenko.

Elena Rybakina s-a retras de la Paris. ”Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine”

Elena Rybakina s-a retras de la Roland Garros. A patra favorită a competiției a luat decizia înaintea meciului cu Sara Sorribes Tormo, din turul 3.

Cel mai probabil, un virus a făcut-o pe Rybakina să ia decizia radicală. Elena va reveni la turneele de la Berlin, Eastbourne și Wimbledon.

Ieri nu m-am simțit bine, am avut febră. Astăzi este la fel. Este foarte greu să joc. Eu sunt departe de a fi 100%.

Este un ghinion pentru mine, voi încerca să mă recuperez pentru sezonul de iarbă. Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine. Am început să simt simptomele după al doilea meci.

Decizia corectă este să mă retrag, pentru că este greu să joc în aceste condiții. Sunt supărată că nu pot juca. Așa e viața… există suișuri și coborâșuri. Corpul are nevoie de timp pentru a se odihni. Planul este să joc la Berlin, Eastbourne și Wimbledon”, a spus Elena Rybakina, la conferința de presă.

Reclamă

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și