Închide meniul

John Higgins – Mark Allen 2-6 | A avut loc un duel de senzaţie în AntenaPLAY, pentru finala Champion of Champions 2023

Bogdan Stănescu Publicat: 19 noiembrie 2023, 0:00

Reclamă
John Higgins – Mark Allen 2-6 | A avut loc un duel de senzaţie în AntenaPLAY, pentru finala Champion of Champions 2023

John Higgins - Mark Allen LIVE VIDEO

John Higgins şi Mark Allen / colaj Profimedia Images

Meciul John Higgins – Mark Allen a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Mark Allex s-a impus cu 6-2 şi va juca finala contra lui Judd Trump. AntenaPLAY va transmite şi ultimul act al super-turneului Champion of Champions, care îl va face pe câştigător mai bogat cu 150.000 de lire sterline!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John Higgins arătase o formă deosebită în meciul anterior, în urma căruia s-a calificat în semifinalele turneului Champion of Champions, dar a cedat în penultimul act în faţa lui Mark Allen.

INTRĂ AICI SĂ VEZI LIVE VIDEO CHAMPIONS OF CHAMPIONS 2023 ÎN ANTENAPLAY

John Higgins – Mark Allen se joacă ACUM în AntenaPLAY

Update 00:00: John Higgins – Mark Allen 2-6! Mark Allen a obţinut calificarea în finala Champion of Champions 2023, acolo unde îl va întâlni pe Judd Trump.

Update 22:30: John Higgins – Mark Allen 2-2. După ce Allen a câştigat două jocuri, Higgins a reuşit să egaleze. Semifinală intensă la Champion of Champions 2023.

Reclamă

Update 21:20: Început perfect de meci pentru Higgins, care a câştigat primul frame al meciului.

Se anunţă un duel echilibrat, Mark Allen fiind şi el unul dintre cei mai buni jucător de snooker din lume.

El i-a învins pe Jimmy White, cu 4-1, şi mai apoi pe Ali Carter, cu 6-2. Ali Carter îl eliminase surprinzător, în frame-ul decisiv, pe cvadruplul campion mondial Mark Selby.

Reclamă 4 / 0/3

Vom avea, cu siguranţă, un duel disputat diseară, iar jucătorul care va fi mai inspirat şi mai concentrat va merge în finala de vis cu Judd Trump.

Judd Trump a disputat şi anul trecut finala la super-turneul invitaţional Champion of Champions, el fiind învins atunci în ultimul act de „Racheta” Ronnie O’Sullivan, cu 10-6.

Judd Trump – Barry Hawkins 6-3. Judd s-a calificat în finala Champion of Champions 2023. Competiţia e în AntenaPLAY

Judd Trump l-a învins pe Barry Hawkins cu 6-3 şi s-a calificat în finala Champion of Champions 2023. Trump va lupta pentru marele trofeu cu învingătorul dintre John Higgins și Mark Allen. Partida e live, în această seară, de la ora 21:00, în AntenaPLAY.

Judd Trump a avut un start de meci fabulos. A câştigat primele 5 frame-uri şi se părea că va câştiga lejer semifinala. Barry Hawkins nu a cedat uşor şi a câştigat următoarele 3 jocuri. Până la urmă, Trump a închis meciul după 9 jocuri.

Semifinala John Higgins – Mark Allen se va disputa, la fel ca prima semifinală, dintre Judd Trump şi Barry Hawkins, după sistemul cel mai bun din 11 meciuri, iar finala se va juca după sistemul primul la 10.

Turneul invitațional e dotat cu premii totale de 440.000 de lire sterline, dintre care 150.000 ajung în conturile învingătorului. Finalistul va câștiga 60.000 de lire sterline, în timp ce semifinaliștii pun mâna pe 30.000 de lire sterline.

Ronnie O’Sullivan s-a retras de la Champion of Champions 2023: „Vreau să am grijă de sănătatea mea psihică și fizică”

Englezul Ronnie O’Sullivan, care deţine recordul de cele mai multe Campionate Mondiale câştigate, 7, pe care îl împartă cu Stephen Hendry, se afla şi el, înainte de debutul super-turneului Champion of Champions, pe lista celor 16 nume mari din snooker care participă la competiţie.

Reclamă

Înainte de startul turneului, „Racheta” Ronnie O’Sullivan a anunţat că se retrage, el precizând că vrea să se refacă. O’Sullivan a părăsit în semifinale precedentul turneu, International Championship, fiind învinsn de chinezul Zhang Anda.

Vă salut, vreau doar să vă anunț că, din păcate, mă retrag de la turneul Chmapion of Champions, unde trebuia să joc mâine.

Mental, mă simt puțin stors de puteri și stresat și vreau să am grijă de sănătatea mea psihică și fizică. Îmi pare rău pentru fani, dar voi reveni mai puternic”, a scris Ronnie O’Sullivan, pe contul de Twitter.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și