Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 6 aprilie 2023

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2023, 16:43 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 17:27

Reclamă

Alexandra Tudor îşi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport Update

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update,  cele mai tari știri ale zilei de 6 aprilie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti toate recţiile după Barcelona – Real Madrid 0-4, dar şi ce au făcut fanii lui Nantes, după ce echipa lor s-a calificat în finala Cupei Franţei. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 6 aprilie 2023

1. Au invadat terenul

Fanii lui Nantes au invadat terenul, la finalul meciului cu Lyon, care a fost exclusiv pe AntenaPLAY. Suporterii au sărbătorit alături de fani calificarea în finala Cupei Franţei.

2. Messi, Messi, Messi

Reclamă

Fanii Barcelonei au scandat numele lui Messi în minutul 10 al meciului cu Real Madrid. Leo este aşteptat de toată lumea să revină pe Camp Nou, unde a scris istorie.

3. Benzema, de neoprit

Benzema este doar al doilea jucător al lui Real care reuşeşte un hat-trick pe Camp Nou. Francezul a ajuns la 15 goluri în El Clasico şi i-a calificat pe galactici în finala Cupei Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

4. Piţi, aproape de revenire

Tot de pe AS.ro, afli că Piţurcă e aproape de o revenire în fotbal! Piţi e dorit de naţionala Arabiei Saudite şi se poate umple de bani în ţara unde joacă Ronaldo.

5. Irina, pe urmele Soranei

Irina Begu e în optimile de la Charleston. Irina a bătut-o pe Sofia Kenin, în 82 de minute. Ea va lupta pentru sferturi cu favorita turneului, Jessica Pegula.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și