Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 ianuarie 2023

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2023, 17:30 / Actualizat: 23 iulie 2023, 19:28

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update - 11 ianuarie

AntenaSport / as.ro

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 11 ianuarie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu este la un pas de a semna cu FCSB. Gigi Becali inistă pentru fostul jucător al rivalei Dinamo. Astăzi s-a reuşit şi transferul momentului în fotbalul mondial. Joao Felix a ajuns la Chelsea.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 11 ianuarie 2023

1. Gigi Becali dă lovitura pe piaţa transferurilor. Poartă negocieri finale cu Deian Sorescu. Fostul dinamovist poate fi împrumutat până la vară la FCSB!

2. Marius Şumudică a încurcat-o pe Al-Hilal. La finalul meciului, antrenorul lui Al-Raed a fost implicat într-un scandal cu propriii fani. Jucătorii au intervenit pentru a aplana conflictul!

3. Veste importantă pentru fanii fotbalului. Final Four-ul Portugaliei e în AntenaPLAY pe 24, 25 şi 28 ianuarie. FC Porto şi Sporting sunt favorite la câştigarea trofeului!

Reclamă
Reclamă 4

4. Pe AS.ro afli şi ce se întâmplă cu Simona Halep. Românca a aflat cum a ajuns substanţa interzisă în corpul ei. Este tot mai aproape de a-şi dovedi nevinovăţia.

5. Chelsea şi-a luat atacant! L-a împrumutat pe Joao Felix de la Atletico Madrid. Toate detaliile mutării spectaculoase sunt pe site-ul nostru.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:59

România – Belgia, la EURO 2024 | Dorin Goian știe până în ce fază pot ajunge tricolorii la turneul final: „Orice este posibil!”

18:51

LIVE TEXTTurcia – Portugalia 0-0. Cristiano Ronaldo luptă pentru primul loc în grupă

18:50

România – Belgia LIVE TEXT (22:00), la EURO 2024 | Totul despre meciul care ne poate aduce calificarea în optimi

18:29

Plecare de ultimă oră de la FCSB. Jucătorul a confirmat: „Rămâneți în sufletul meu. Succes, campionilor!”

18:28

Lando Norris, în extaz după ce a obţinut al doilea pole-position din carieră: „A fost perfect!” Reacţia imediată a lui Verstappen

18:17

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, cuvinte mari despre Romelu Lukaku! Cum l-a descris înainte de meci

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și