Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 15 iunie 2023

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2023, 17:03 / Actualizat: 18 iunie 2023, 20:17

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 15 iunie

Alexandra Tudor prezintă ştirile sportive ale zilei

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 15 iunie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, vezi detaliile celui mai recent transfer făcut de FCSB, dar şi ce ofertă a refuzat Genoa pentru Radu Drăguşin.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 15 iunie 2023

1. Un african, la FCSB

Un fundaş sud-african a semnat cu FCSB! Siyabonga Ngezana, de la Kaizer Chiefs, s-a înţeles cu Gigi Becali. Jucătorul e cotat la 750.000 de euro.

2. 20 de milioane pentru Drăguşin

Reclamă

Drăguşin a primit o ofertă de 20 de milioane de euro. Genoa a refuzat-o. Echipa care a promovat în Serie A cere 40 de milioane de euro pentru fundaşul român.

3. Ianis, spre Galata

Tot de pe AS.ro, afli că Ianis Hagi e aproape de Galatasaray. Rangers e dispusă să-l vândă pe Ianis, care e acum cotat la 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

4. Kovacs, criticat

Istvan Kovacs a fost criticat dur pentru prestaţia din Olanda – Croaţia 2-4. A fost acuzat că a acordat prea uşor un penalty. Echipa lui Modric va juca finala Nations League, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

5. Şerdean, arestat

Dorin Şerdean, fostul acţionar majoritar al lui Dinamo, a fost arestat. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti. Şerdean e acuzat că a emis scrisori false de garanţie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și