Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 august

Publicat: 28 august 2024, 16:46

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 august

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 28 august, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. E al patrulea accident în care a fost implicat patronul FCSB-ului în 2024 şi al doilea din această lună.

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 august

1. Becali, implicat într-un accident

Gigi Becali a fost implicat într-un alt accident rutier. Incidentul a avut loc în zona Pipera, aproape de locuinţa patronului FCSB. Milionarul a stat câteva zeci de minute acolo. S-a înţeles cu celălalt şofer şi au făcut amiabilă.

2. Ţiriac s-a răzgândit

Reclamă
Reclamă

Ion Ţiriac s-a răzgândit şi i-a schimbat maşina Ionelei Cozmiuc. Canotoarea a luat aurul mondial la ultima competiţie din carieră, aşa că miliardarul român i-a dat un autoturism de două ori mai scump. Cozmiuc şi Van Groningen cuceriseră anterior argintul la Jocurile Olimpice.

3. Lovitura lui Rotaru

Tot de pe AS.ro afli ce lovitură încearcă să dea Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor. Un fost jucător din La Liga ar putea semna cu Universitatea Craiova.

Reclamă

4. Un nou gol pentru Ronaldo

Cristiano Ronaldo a reuşit un gol şi un assist în victoria lui Al Nassr cu Al Feiha. Portughezul a înscris cel de al 899-lea gol al carierei. Starul va putea fi urmărit şi în Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

5. Cel mai lung meci din istoria US Open

Dan Evans şi Kharen Khachanov au jucat cel mai lung meci din istoria US Open. Britanicul de 34 de ani a produs o surpriză uriaşă, câştigând după 5 ore şi 35 de minute.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:40

FC Voluntari – Dinamo LIVE TEXT (19:00). „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României contra echipei lui Claudiu Niculescu

18:16

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

17:36

NEWS ALERTNana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

17:29

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul. Cum să spui aşa ceva?”

17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și