Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 februarie 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 1 februarie 2024, 16:50 / Actualizat: 3 februarie 2024, 20:59

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 februarie

Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri sportive ale zilei / AS.ro

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 1 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli ce a declarat Gigi Becali despre Dorin Rotariu la despărţirea de fotbalist, ce veşti bune primeşte Radu Drăguşin de la antrenorul lui Tottenham şi ce lovitură ar putea da Neluţu Varga pe piaţa transferurilor.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 1 februarie 2024

1. Gigi Becali a scăpat de Dorin Rotariu

Dorin Rotariu a plecat de la FCSB. Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu jucătorul şi că acesta a semnat rezilierea contractului. „Nu mi-a ieşit, transferul a fost ideea mea”, a spus Becali.

2. Veşti bune pentru Radu Drăguşin

Reclamă

Antrenorul lui Tottenham îi dă speranţe lui Drăguşin. Fundaşul naţionalei a intrat în minutul 88 cu Brentford, dar ar putea fi titular etapa viitoare. „Avem nevoie de sânge proaspăt”, a spus tehnicianul lui Spurs.

3. Neluţu Varga poate da lovitura

Tot pe AS.ro afli ce lovitură uriaşă poate da Neluţu Varga pe piaţa transferurilor. Un jucător al lui CFR Cluj e la mare căutare în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

4. Juventus l-a luat pe Carlos Alcaraz

Juventus a transferat un fotbalist argentinian care poartă acelaşi nume cu tenismenul Carlos Alcaraz. Starul spaniol a reacţionat imediat. „Voi da tot ce am mai bun! Mulțumesc de încredere”, a scris tenismenul pe reţelele sociale.

5. Lewis Hamilton ar putea merge la Ferrari

Ferrari încearcă o mutare şoc! Septuplul campion mondial Lewis Hamilton e dorit cu ardoare de italieni. Britanicul ar fi şi el de acord să încheie contractul cu Merdeces şi să semneze cu Scuderia la sfârşitul anului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și