Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2024, 16:29 / Actualizat: 13 martie 2024, 0:15

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 12 martie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Echipa „Bursucului”, Jeonbuk, a fost învinsă de Ulsan, scor 0-1.

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update 12 martie 2024

1. Dan Petrescu a călcat pe urmele lui Cristiano Ronaldo şi a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei. Jeonbuk a pierdut returul cu Ulsan, din sferturi, care a fost în direct pe AntenaPLAY.

2. Veste uriaşă primită de Florinel Coman. Ladislau Boloni îl vrea la Metz şi vine să îl vadă la meciul FCSB – Sepsi. Starul liderului din Liga 1 poate prinde, în vară, transferul carierei.

3. Pe AS.ro vezi, în exclusivitate, cine este jucătorul care l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu şi care ratează convocarea la EURO 2024. Selecţionerul României a luat decizia finală!

Reclamă

4. Albion Rrahmani înscrie pe bandă rulantă la Rapid şi a ajuns pe lista de transferuri a lui Aston Villa. Dan Şucu poate da prima lovitură de proporţii de când a preluat echipa din Giuleşti!

5. Unul dintre avocaţii Simonei Halep a făcut anunţul momentului. ITIA ar fi cheltuit cel puţin 2 milioane de dolari pentru a obţine suspendarea româncei. „Simo” şi-a câştigat, la TAS, dreptul de a reveni pe teren!

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și