Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024

Dan Roșu Publicat: 24 aprilie 2024, 16:23 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 15:04

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 24 aprilie 2024 de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe site-ul nostru, afli toate detaliile după accidentarea lui Olimpiu Moruţan, dar şi ce i-a transmis Gigi Becali lui Valeriu Iftime, după ce Botoşani a bătut-o pe Dinamo, cu 2-1.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 24 aprilie 2024

1. Moruţan e OUT

Olimpiu Moruţan s-a accidentat şi va rata EURO 2024. Mijlocaşul va fi operat joi în Turcia, după ruptura suferită la tendonul lui Ahile. Moruţan a primit mesaje de susţinere de la Edi Iordănescu şi colegii de la naţională.

2. Niculae, criticat

Reclamă

Daniel Niculae a fost criticat dur după ce a spus că Marius Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid. „Este o lipsă de respect față de Lobonț”, a spus Raul Rusescu.

3. Iftime, felicitat de Becali

Tot pe as.ro, vezi ce mesaj a avut Gigi Becali pentru Valeriu Iftime, după ce Botoşani a bătut-o dramatic pe Dinamo, 2-1, în prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

4. Benzar a ajuns la spital

Romario Benzar a ajuns la spital după intrarea teribilă a lui Abdallah. „Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!”, a anunţat Benzar.

5. Potul cel mare

Bernadette Szocs luptă pentru potul cel mare, la Saudi Smash 2024. Competiţia transmisă pe AntenaPLAY, în perioada 1-11 mai, va avea premii totale de două milioane de dolari.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și