Închide meniul
Video

Denis Popescu s-a calificat în semifinale la 100 m fluture! Campionatele Europene de nataţie, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iunie 2024, 11:25

Reclamă

Denis Popescu este în semifinale la 100 m fluture

Denis Popescu, după cursa din semifinale de la Campionatele Europene de înot / AntenaPLAY

Denis Popescu a obţinut o peformanţă specială şi s-a calificat în semifinale la 100 m fluture, la Campionatele Europene de nataţie. În direct în AntenaPLAY, tânărul în vârstă de 21 de ani şi-a câştigat seria din calificări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis a intrat în bazin alături de un alt român, Mihai Gergely. Sportivul legitimat la Olimpia Bucureşti, care îşi va sărbători ziua de naştere luna viitoare, a obţinut cel mai bun timp.

Denis Popescu s-a calificat în semifinale la 100 m fluture, la Campionatele Europene de nataţie

Denis-Laurean Popescu a oprit cronometrul la 52.35. Din păcate, timpul lui Mihai Gergely nu a fost la fel de bun. Acesta s-a clasat pe locul 9, cu 54.32.

După cele şase serii din calificări, Denis Popescu a primit vestea pe care o aştepta. A obţinut calificarea în semifinalele probei de 100 de metri fluture, cu cel de-al 12-lea timp. Elveţianul Noe Ponti a fost primul, cu timpul de 51.09. Semifinalele probei de 100 m fluture sunt astăzi, de la ora 20:04, în AntenaPLAY.

Denis Popescu a concurat şi în finala probei de 50 de metri fluture. Românul s-a clasat pe cea de-a şaptea poziţie.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici LIVE VIDEO pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, miercuri, de la 19:52, în finala de 100 de metri liber

David Popovici va fi LIVE VIDEO pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, miercuri, de la 19:52, în finala de 100 de metri liber de la Campionatele Europene de nataţie. Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY, până pe 23 iunie.

David Popovici s-a calificat fără probleme în finala „probei regine” a nataţiei. Popovici a obţinut cel mai bun timp din semifinale: 47:82. Din păcate, Patrick Sebastian Dinu nu a reuşit să se califice în finală.

David Popovici porneşte mare favorit în finala probei de 100 de metri liber, de la Campionatele Europene de nataţie de la Belgrad. Starul român a concurat în a doua semifinală, pe care a câştigat-o fără să forţeze. La Belgrad, David Popovici va concura şi în proba de 200 de metri liber, dar şi în cea de ştafetă 4×100 de metri liber. În vârstă de 19 ani, David Popovici se află în căutarea unui nou titlu european.

Reclamă

În 2022, la Roma, David Popovici a devenit campion european atât în proba de 100 de metri liber, cât şi în cea de 200 de metri liber. La Roma, David Popovici a bătut şi recordul mondial în proba de 100 de metri liber. Între timp, chinezul Pan Zhanle i-a doborât recordul mondial lui David Popovici.

Tot în anul 2022, David Popovici a devenit campion mondial în proba de 100 de metri liber şi în cea de 200 de metri liber. David Popovici este una dintre marile noastre speranţe şi pentru o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:31

Gigi Becali a anunţat cum poate da o lovitură de proporţii, cu FCSB

14:07

Meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB se vede în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la 21.00

14:05

FCSB – Maccabi Tel Aviv LIVE TEXT, ora 20:30. Campioana României îşi continuă drumul spre grupa principală a Ligii Campionilor

13:38

„Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit!” Săpunaru, mesaj cu subînţeles după ce a ajuns rezervă la Rapid

13:19

Javier Aguirre a devenit selecţionerul Mexicului, una din gazdele Campionatului Mondial din 2026. Antena transmite competiţia

12:53

Gică Hagi, tot mai aproape de a deveni selecţionerul României. Şi-ar fi găsit deja înlocuitor la Farul

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară
Citește și