Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Cosmin Contra se află în carantină la Madrid: "Mă simt ca în cantonament!" Mesaj pentru Rădoi

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2020, 19:00

Reclamă

Fostul selecţioner al României are puterea să glumească. Spune că se simte ca în cantonament în carantina impusă de autorităţile din Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Suntem în cantonament cu familia, se poate spune aşa. Nu e uşor, pentru că stăm de trei săptămâni şi intrăm în a patra săptămână de carantină. Trebuie să fim responsabili, pentru că toată lumea trebuie să ajute autorităţile să trecem peste perioada asta. Din punctul meu de vedere, în ianuarie ar fi trebuit luate aceste măsuri şi probabil nu am fi ajuns aici", a spus Cosmin Contra în exlusivitate pentru Antena Sport.

Cosmin Contra, mesaj pentru Mirel Rădoi

Cosmin Contra crede că este în avantajul României faptul că barajul cu Islanda s-a amânat pentru luna septembrie. Contra a fost înlocuit pe banca naţionalei chiar de actualul selecţioner, Mirel Rădoi, căruia îi transmite că are încredere în el. Iniţial, Islanda – România trebuia să se joace pe 26 martie. 

"Indiferent când se joacă acest meci de baraj, am mare încredere în jucători şi în noul staff că vor face treabă. Probabil e mai bine (n.r. – că s-a amânat partida) şi că la începutul lui septembrie nu va fi terenul la fel de greu cum ar fi fost acum, e clar asta. Dar acum depinde şi de momentul când se va relua fotbalul, dacă va fi o pauză foarte mare, cât timp au nevoie jucătorii ca să fie în formă", a mai spus Contra. 

Cosmin Contra aşteaptă oferte după pandemie

Fostul selecţioner îşi doreşte ca pandemia de coronavirus să treacă mai repede pentru a reveni în fotbal. În Spania, este stare de urgenţă până pe 26 aprilie. 

Reclamă
Reclamă 4

"Să se reia fotbalul, pentru că dacă nu se reia fotbalul, e clar că nu poţi avea oferte. De acolo vom vedea ce se întâmplă", a mai spus fostul selecţioner. 
 

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și