Închide meniul
Video

Intrare horror la Cupa Asiei! I-a pus crampoanele pe faţă adversarului şi nu a fost eliminat

Alex Masgras Publicat: 17 ianuarie 2024, 21:58

Reclamă

Intrare horror la Cupa Asiei

Intrare horror la Cupa Asiei / Captură Antena Sport

Intrare horror la Cupa Asiei! În timpul meciului dintre Liban şi China de la Cupa Asiei, transmis LIVE în AntenaPLAY, a avut loc o fază extrem de controversată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khalil Khamis, jucătorul celor din Liban, a fost autorul unei intrări extrem de dure în primul sfert de oră al partidei. El şi-a lovit un adversar cu piciorul direct în faţă, dar nu a primit cartonaşul roşu.

Intrare horror la Cupa Asiei! I-a pus crampoanele pe faţă adversarului şi nu a fost eliminat

Cea mai dură intrare de la Cupa Asiei 2023 a avut loc în meciul dintre Liban şi China, încheiat la egalitate, scor 0-0. Khalil Khamis şi-a lovit un adversar în plină figură, dar nu a fost eliminat.

Arbitrul partidei nu a dat nici măcar fault, deoarece a fluierat o poziţie de offside tocmai în momentul în care Dai Wai Tsun era lovit în plină figură. În timp ce jucătorul din China a primit îngrijiri medicale, faza a fost analizată şi de VAR. Cu toate acestea, oficialii au decis că intrarea lui Khamis nu trebuie sancţionată cu cartonaş roşu, chiar dacă pe faţa lui Dai Wai Tsun se vedeau urmele lăsate de crampoanele libanezului.

Pe social media, intrarea jucătorului din Liban a devenit virală, iar mulţi au contestat decizia arbitrului de a îl lăsa pe teren pe Khamis. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate. Pentru China este a doua remiză de la acest turneu final, în timp ce Liban a obţinut primul punct.

Reclamă
Reclamă 4

Scene incredibile în Cupa Asiei 2023!

Partida dintre Tadjikistan şi Qatar de la Cupa Asiei a oferit imagini incredibile. În minutul 77, la 1-0 pentru Qatar, Kamolov a fost faultat de un adversar. Căzut, jucătorul din Tadjikistan a întins piciorul pentru a lovi un alt adversar din Qatar. Imediat după ce Ahmed Al Ganehi a căzut după lovitura primită, coechipierul Mohammed Waad a fost la un pas de a îl lovi cu pumnul pe Kamolov. (VEZI AICI VIDEO CU FAZA)

În primă fază, arbitrbul i-a arătat cartonaşul roşu lui Kamolov, dar în timp ce Ahmed Al Ganehi primea îngrijiri medicale, centralul a fost chemat de VAR pentru a revedea faza. După consultarea reluărilor, arbitrul l-a eliminat pe Kamolov.

În cele din urmă, partida a fost câştigată de Qatar cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Afif, încă din minutul 17. Ţara gazdă a obţinut deja calificarea în optimile de finală ale competiţiei. După primele două meciuri, Qatar are 6 puncte.

Reclamă

Clasament Grupa A:

  • 1. Qatar 6p
  • 2. China 2p
  • 3. Tadjikistan 1p
  • 4. Liban 1p

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:00

Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024!

15:41

Răspunsul lui Adrian Mutu la întrebarea dacă se pregăteşte să devină selecţionerul României!

15:11

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi

14:54

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog încins după eliminarea României de la EURO 2024

14:16

Gigi Becali, după România – Olanda 0-3: „Trebuia să fie 17-0, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce”! Ce schimbări trebuia să facă Edi

13:52

Ionel Ganea a tras concluziile după România – Olanda 0-3: „Trebuia abordat altfel meciul, cu o altă tactică”!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și