Închide meniul
Foto

„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz

Publicat: 5 mai 2024, 11:36

Reclamă
„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz

Arpad Paszkany a cumpărat un cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Imaginile postate de Antonela Pătruţ

Antonela Pătruţ și Arpad Paszkany / Colaj Instagram

Milionarul Arpad Paszkany nu s-a uitat la bani și a cumpărat un cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Fostul patron de la CFR Cluj a uitat de cel de-al doilea divorț și îi face toate poftele noii sale partenere, Antonela Pătruţ (28 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri este de numai câteva luni într-o relație cu tânăra care este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cei doi tocmai s-au întors dintr-o vacanță de lux. Fostă ispită la „Insula Iubirii” a avut parte de o surpriză spectaculoasă când a ajuns la Budapesta, acolo unde locuiește Paszkany.

Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără

Antonela Pătruţ a primit de la iubitul ei un bolid de lux. Este vorba de un Mercedes AMG GLE Coupe, care are un preț de pornire de 110.000 de euro. Fostul conducător de la CFR Cluj i-a personalizat până și numărul mașinii.

Antonela le-a arătat imediat fanilor săi ce cadou a primit. „A venit iepurașul!„, a fost mesajul postat de cea care este răsfățată încontinuu de cunoscutul milionar. Cei doi au făcut și mai multe poze în fața bolidului care are nevoie de 3.9 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Reclamă

Arpad Paszkany a trecut prin două divorţuri. Cel mai recent, Paszkany a divorţat de Anamaria Feher, care este cu 20 de ani mai tânără decât el.

Anamaria Feher şi Paszkany locuiau în timpul căsătoriei la Budapesta. Feher şi Paszkany s-au cunoscut la un concert într-un club de noapte şi s-au căsătorit în 2016. A doua căsnicie a lui Arpad Paszkany s-a încheiat în 2023.

Arpad Paszkany s-a cunoscut în acest an cu Antonela Pătruţ

Fostă ispită de la „Insula Iubirii” l-a cunoscut pe Paszkany în luna februarie, chiar de „Ziua Îndrăgostiţilor”. S-au mutat imediat împreună şi de atunci sunt de nedespărţit.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie, într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună. Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun… ceea ce pe mine mă atrage foarte mult.

Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella. Mă întrebi dacă vrei să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, a declarat Antonela Pătruţ pentru click.ro.

Arpad Paszkany este omul care transformat CFR Cluj într-o forţă a României. Omul de afaceri a luat echipa din anonimat şi a dus-o până în grupele Ligii Campionilor. Paszkany, care şi-a vândut acţiunile în 2017, ar fi investit suma de 100 de milioane de euro la club.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” Vezi toate știrile
Citește și