Închide meniul

Cum arată și cu ce se ocupă Alexandra, singura nepoată a lui Nicolae Ceaușescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 4:13

Cum arată și cu ce se ocupă Alexandra, singura nepoată a lui Nicolae Ceaușescu

Zuma Press / Arthur Grace via Hepta

Nicolae Ceaușescu are o singură nepoată

Alexandra are 23 de ani și este studentă la Facultatea de Arhitectură. O fată extrem de frumoasă, Alexandra este fiica lui Valentin Ceaușescu, al treilea copil al soților Ceaușescu și singurul care mai trăiește. Valentin are doi copii, printre care și Alexandra, o tânără de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra învață foarte bine, iar în 2015 a luat Bacalaureatul cu media 9.46, așa cum au dezvăluit colegii de la Antena 1. În prezent, Alexandra Ceaușescu este studentă la Facultatea de Arhitectură, specializarea Design Interior. Ca și tatăl său, Alexandra Ceaușescu este o prezență discretă.

Valentin Ceaușescu, implicat în succesul istoric al Stelei în 1986

În anii 80, Valentin Ceaușescu era un fel de protector al Stelei, așa cum susțin componenții celebrei echipe care a făcut istorie în fotbalul românesc. Una dintre poveștile de la acea vreme susține că Valentin Ceaușescu a pronosticat scorul exact al meciului încă de la plecarea Stelei spre Sevilla, chiar la urcarea în avion.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și