Închide meniul
Foto

Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”

Publicat: 6 mai 2024, 16:39

Reclamă
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”

Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu "Nilă"

Daniela Crudu însărcinată / Instagram

Daniela Crudu a născut a doua oară! Fosta asistentă TV e acum o femeie la casa ei. În trecut, Daniela Crudu a fost într-o relaţie intens mediatizată cu Mihai Costea, zis „Nilă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu a fost de acord cu acea relaţie încă de la începutul ei. Becali îi transmitea lui Mihai Costea că nu va fi niciodată fotbalist cât timp va fi cu Daniela Crudu. (IMAGINI CU DANIELA CRUDU ÎN GALERIA FOTO)

Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”

Băiatul ăsta trebuie să se trezească o dată dacă vrea să nu-şi ruineze cariera! Să o lase pe fata asta în pace, am înţeles că e o devoratorare de bărbaţi! El e un sportiv tânăr care trebuie să se gândească la viaţa şi la serviciul lui. Cît timp va sta cu ea nu va fi fotbalist, s-o lase! Mai sunt femei pe lumea asta, nu trebuie să-ţi iei femeie de la televizor! Dacă o lasă, Mihai se va pune pe picioare”, declara Gigi Becali despre Daniela Crudu în timp ce ea era într-o relaţie cu Mihai Costea.

Mihai Costea şi Daniela Crudu au avut o relaţie tumultuoasă. Chiar după ce nu mai erau împreună, Mihai Costea şi-ar fi dorit foarte mult să o vadă pe Daniela Crudu.

De două săptămâni o caută Costea disperat. Mie mi-a scris pe Facebook şi mi-a cerut numărul ei. Vrea neapărat s-o vadă, e disperat! Încearcă în disperare să-i afle numărul de telefon, îi sună toate prietenele. Am întrebat-o dacă vrea să i-l dau şi a zis că e un fomist disperat, că de patru ori şi-a schimbat numărul de telefon din cauza lui şi tot l-a aflat”, dezvăluia o prietenă a Danielei Crudu pentru cancan.ro, în urmă cu 6 ani.

Reclamă

Băiatul Danielei Crudu s-a născut chiar de Înviere. „Duminică, 05.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu. Mulțumim!”, a transmis Daniela Crudu pe contul ei de Instagram. Daniela Crudu mai are o fetiţă, pe care a născut-o la data de 1 mai 2023.

Mihai Costea, despre relaţia cu Daniela Crudu: „Nu era o relaţie nocturnă!”

Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu, a vorbit despre perioada în care şi-a atras critici dure de la Gigi Becali. Atacantul de 35 de ani nu a confimat în perioada petrecută la FCSB, iar patronul roş-albaştrilor era sigur că de vină era chiar femeia cu care era într-o relaţie.

A fost un scandal teribil în timp ce Mihai Costea evolua la FCSB. El a fost acuzat că ar fi fugit din cantonament, lucru pe care l-a negat. Când a ajuns la urechile lui Gigi Becali presupusul incident, petrecut cu mai puţin de 48 de ore înaintea unui meci al roş-albaştrilor cu Astra, Gigi Becali a izbucnit. Cei doi şi-ar fi petrecut respectiva noapte la Sibiu, la inaugurarea unui club de fiţe.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrurile astea care s-au scris, pe mine m-au tras în jos. Dacă nu era Daniela, era alta. Nu e adevărat că eram gelos, că mă duceam la emisiune după ea. Aveam antrenamente, mă duceam acasă. Ea avea cariera ei. Nici nu prea ieșeam în cluburi. Nu eram disperați după distracții, aveam o viață liniștită, chiar dacă părea altceva. Am stat patru ani împreună. Ea n-a greșit în perioada aia cu nimic.

„Era o relaţie ca la oricare alţi doi oameni”

(n.r.- Gigi Becali) Nu era de acord cu relația mea cu Daniela la început. Apoi i-am explicat că e o relație serioasă și nu fac nimic greșit. La urechile patronului ajungeau niște lucruri care nu erau adevărate. I-am explicat că e o relație care nu e nocturnă, să ieșim prin cluburi și așa mai departe. Era o relație ca la oricare alți doi oameni.

Nu am plecat din cantonament, sunt alte minciuni. Ea trebuia să ajungă la Sibiu pentru o prezentare într-un local. Era marți, în cursul săptămânii, și peste două zile am intrat în cantonament, că aveam meciuri.

Ea nu a mai fost de acord să se mai ducă, chiar dacă cei de la localul respectiv făcuseră anunțuri că vine ea. Și m-am oferit să o duc și să mă întorc, că îi era urât să meargă singură. M-am dus cu ea până acolo, m-am dus la o cafea cu niște prieteni în timp ce ea avea evenimentul respectiv.

Apoi, ea a spus că vrea să stea mai mult la localul respectiv. Eu i-am răspuns din start că la ora aia trebuie să plec. Nu a fost adevărat că am fugit din cantonament. Mi-am respectat… Cum să fugi din cantonament? Nu se afla?”, declara Mihai Costea.

 

 

Reclamă

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și