Închide meniul
Foto

Imagine rară cu Adrian Mititelu Jr. Cum arăta „Prinţişorul Craiovei” în copilărie: „Te iubesc şi te voi iubi mereu!”

Publicat: 21 aprilie 2024, 19:57 / Actualizat: 22 aprilie 2024, 0:23

Reclamă
Imagine rară cu Adrian Mititelu Jr. Cum arăta „Prinţişorul Craiovei” în copilărie: „Te iubesc şi te voi iubi mereu!”

Imagine rară cu Adrian Mititelu Jr

Solaj Instagram

Gabriela Mititelu a publicat pe reţelele de socializare o imagine rară cu Adrian Mititelu Jr din copilărie. Aceasta i-a transmis şi un mesaj emoţionant fratele său care se află în spital.
Adrian Mititelu Junior trece prin momente dificile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Adrian Mititelu a luat mai multe medicamente şi a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca. Sora lui Adrian Mititelu Junior i-a transmis un mesaj emoţionant fratelui său. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU GABRIELA MITITELU)

Imagine rară cu Adrian Mititelu Jr.

„Frăţiorul meu frumos şi puternic, te iubesc şi te voi iubi mereu. Orice s-ar întâmpla între noi esti în fiecare secundă în inima şi sufletul meu”, a scris Gabriela Mititelu pe reţelele de socializare, sora lui Adrian Mititelu Junior.

Medicul Bogdan Opriţa de la Spitalul Floreasca a confirmat că Adrian Mititelu Jr este internat în acest spital din Capitală

Reclamă

Domnul Adrian Mititelu Jr e internat la noi în spital. Mai multe detalii nu vă pot furniza fiindcă nu doreşte familia lui”, a declarat medicul Bogdan Opriţa pentru AntenaSport.

Adrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă!

Adrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! Adrian Mititelu a negat vehement că fiul lui a pierdut această sumă la ruletă.

Adrian Mititelu senior a susţinut că fiul lui cheltuie bani doar pe vacanţe şi că nu se pune problema să fi pierdut la cazino o astfel de sumă.

Reclamă 4 / 0/3

Doamne, ce aberații! Nebunii și elucubrații! Ai cuvântul meu că nu e nici vorbă de așa ceva. Singurul lui mod de a cheltui bani este plimbatul divelor prin vacanțe. Nu joacă la ruletă, nu se droghează și nu consumă alcool. Stresul cu fotbalul este cauza principală, retrogradarea îl macină”, a declarat Adrian Mititelu senior pentru prosport.ro.

Adrian Mititelu Jr a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca! Fiul lui Adrian Mititelu a luat mai multe medicamente şi ar fi fost la un pas să se otrăvească. Potrivit primelor informaţii, starea lui este stabilă. Adrian Mititelu Jr ar fi în afara oricărui pericol.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și