Închide meniul

Marele Pele, mesaj emoţionant după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială: „Diego zâmbeşte acum!” Cum l-a consolat pe Mbappe

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 decembrie 2022, 8:40

Marele Pele, mesaj emoţionant după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială: „Diego zâmbeşte acum! Cum l-a consolat pe Mbappe

Marele Pele, mesaj emoţionant după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială

Profimedia

Marele Pele, mesaj emoţionant după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială. Condusă magistral de Lionel Messi, Argentina a devenit pentru a treia oară în istorie campioană mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele nu a rămas indiferent la perfomanţa fabuloasă reuşită de Argentina, deşi rivalitatea cu Brazilia este una uriaşă. Pele a făcut referire şi la Diego Maradona, cel cu care a avut o frumoasă relaţie de prietenie.

Marele Pele, mesaj emoţionant după ce Argentina a câştigat Cupa Mondială

Pele a avut un mesaj special şi pentru Kylian Mbappe, cel care a reuşit să marcheze de 4 ori în finala cu Argentina. Pele spune că Mbappe reprezintă viitorul fotbalului.

„Astăzi, fotbalul continuă să-și spună povestea, ca întotdeauna, într-un mod captivant. Messi a câștigat prima sa Cupă Mondială, așa cum merita prin prisma traiectoriei sale. 

Dragul meu prieten, Mbappe, a marcat patru goluri într-o finală. Ce cadou a fost să urmăresc acest spectacol pentru viitorul sportului nostru.

Reclamă

Și nu puteam să nu felicit Marocul pentru campania incredibilă. E grozav să vezi Africa strălucind. Felicitări Argentina! Cu siguranță, Diego zâmbește acum”, a scris marele Pele pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Pelé (@pele)

Lionel Messi şi-a îndeplinit visul la Cupa Mondială 2022 din Qatar

Lionel Messi a recunoscut că şi-a îndeplinit visul din copilărie după câştigarea Campionatului Mondial 2022. Atacantul în vârstă de 35 de ani a reuşit o “dublă” spectaculoasă în finala Argentina – Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei şi al Cupei Mondiale din Qatar. Starul “pumelor” a înscris 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive la acest turneu final.

Este visul copilăriei mele, am avut noroc că am obţinut totul. Ceea ce îmi lipsea, este deja aici. A fost o nebunie, ne-am dorit trofeul şi este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Este minunat! Atât de mult îmi doream (n.r. trofeul Cupei Mondiale), iar Dumnezeu mi l-a dat! Avem sentimentul că vom fi campioni, am suferit mult şi în cele din urmă am reuşit.

A trebuit să aşteptăm această Cupă, dar este cel mai frumos lucru. Abia aştept să mă întorc în Argentina şi să sărbătorim, să văd nebunia care este acolo. Am suferit mult. Ce am fi putut să cerem mai mult? Fotbalul este un sport nebun. Câştigarea Cupei Mondiale este visul oricărui copil. Dedicăm victoria poporului argentinian“, a declarat Lionel Messi, potrivit mundodeportivo.com.

Lionel Messi, costumat de șeici înainte să ridice trofeul

Lionel Messi a fost costumat de șeici înainte să ridice Cupa Mondială. Starul argentinian a devenit campion mondial cu Argentina, după ce a învins Franța în finală, la loviturile de departajare, scor 3-3 (4-2 d.l.d.).

La festivitatea de premiere, Lionel Messi a avut parte de o surpriză. Înainte să primească mult așteptatul trofeu, căpitanul sud-americanilor a fost îmbrăcat cu o pelerină neagră, transparentă, cu margini aurii de către șeicii din Qatar.

Messi a părut complet surprins de inițiativa organizatorilor. Gianni Infantino, președintele FIFA, i-a explicat atacantului de 35 de ani surpriza pregătită, iar argentinianul a acceptat-o.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și