Închide meniul
Video

Constantin Budescu, de la ”sărmăluță” la slim fit! Magicianul Astrei s-a întors gata de fotbal la reunire: ”Nimic despre FCSB nu este real”

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 17:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

Reclamă

Bogdan Mara chiar s-a amuzat pe acest subiect: ”Cu kilograme în plus? Nu prea au avut porc, poate Budi puțin, în rest…Mai are probleme? Nu, îi place porcul, dar nu are probleme. La porc mă refer, de porc vorbeam”, a râs Mara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astra a încheiat anul pe locul 10. FCSB e primul adversar din 2021, dar Gigi Becali nu a trimis oferta pentru Budescu. Bogdan Mara a ținut să precizeze că toată lumea își dorește ca ”Budi” să rămână la Astra.

”El are un contract bun la Astra, se simte bine, e apreciat, toți îl dorim, este emblema noastră. Este un jucător important, nu știu dacă în țară își permite cineva să-l ia pe Budescu. Cred că orice echipă din țară și-l dorește și ar fi putut să îl aibă, dar el a venit la Astra.

Dacă era rău, oare se întorcea la Astra?. Și noi ne simțim bine cu el și avem o chimie”, a declarat directorul sportiv al giurgiuvenilor.

Și antrenorul Eugen Neagoe crede că viitorul lui Budescu este în continuare sub culorile alb-negre.

”Este la Astra și sunt convins că va rămâne la Astra. Budescu este un jucător foarte valoros, știm cu toții, unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru. Deocamdată nu a primit nicio oferă concretă din ce știu eu.

Reclamă
Reclamă

Ce s-a zvonit vizavi de FCSB, din ce știu eu, nu este nimic real”, a dezvăluit Eugen Neagoe.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și