Închide meniul

Universitatea Craiova, eliminată din Cupa României! Oţelul a produs marea surpriză! Tabloul complet al semifinalelor

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 21:55 / Actualizat: 23 aprilie 2024, 18:50

Reclamă
Universitatea Craiova, eliminată din Cupa României! Oţelul a produs marea surpriză! Tabloul complet al semifinalelor

Universitatea Craiova - Oțelul Galați 0-1, în Cupa României

Jucătorii de la Universitatea Craiova / Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României de către Oţelul. Gălăţenii s-au calificat în semifinale, după victorie cu 1-0 de pe „Ion Oblemenco”. Trupa lui Dorinel Munteanu se va duela cu U Cluj, pentru un loc în marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Universitatea Craiova şi Oţelul a fost decis după 120 de minute. Lameira a marcat în minutul 114 şi i-a calificat pe gălăţeni în semifinale.

Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-1! Universitatea Craiova, eliminată din Cupa României

Semifinalele Cupei României: 

Final! Universitatea Craiova – Oţelul 0-1! Gălăţenii s-au calificat în semifinalele Cupei României.

Min. 114: Universitatea Craiova – Oţelul 0-1! Lameira a dat lovitura pentru gălăţeni! A marcat cu un şut din faţa porţii, din pasa perfectă a lui Adăscăliţei.

Reclamă

Min. 90: Meciul merge în prelungiri, după ce scorul, după cele 90 de minute disputate, este de 0-0.

Min. 73: Ocazie Universitatea Craiova! Jovan Markovic a avut şansa de a deschide scorul, însă şutul său s-a scurs puţin pe lângă poarta Oţelului.

Min. 1: A început partida dintre Universitatea Craiova şi Oţelul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Universitatea Craiova: Lazar – Soiri, Maldonado, Badelj, Ndong – Crețu, Mateiu, Anzor – Baiaram, Ivan, Mitriță.

Rezerve: Popescu – Raul Silva, Căpățînă, Vladoiu, Kozulj, Danciu, Cimpanu, Kolic, Markovic

Antrenor: Ivaylo Petev

Oțelul Galați: Pap – Gomes Silva, Cisse, Ghiocel, Zhelev – Teles, Cisotti, Tănasă – Malle, Zivulic, Rusevic.

Rezerve: Stoian – Jaerdan, Cîrjan, Maciel Ferreira, Lameira, Adăscăliței, Pop, Rus, Bodișteanu

Antrenor: Dorinel Munteanu

Reclamă

Universitatea Craiova se află într-o formă de senzație și nu a mai pierdut nicio partidă de 9 etape în Liga 1. De cealaltă parte, Oțelul are 2 victorii la rând în playout.

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. La momentul respectiv, oltenii se impuneau cu scorul de 3-1.

În campionat, oltenii lui Petev se află pe locul al 2-lea, cu 31 de puncte, la 7 lungimi de liderul FCSB. De cealaltă parte, Oțelul este pe poziția a 9-a și se luptă pentru obținerea unui loc de cupă europeană, în playout.

Dorinel Munteanu e pe „val” la Oţelul, dar ar putea pleca de la echipă

Dorinel Munteanu e „pe val” la Oţelul, însă ar .putea pleca de la echipă în vară. Antrenorul a transmis că înţelegerea sa cu gălăţenii expiră la finalul sezonului şi pentru moment, încă nu şi-a prelungit-o. Acesta a transmis că echipa se confruntă cu probleme serioase din punct de vedere financiar.

Oţelul a obţinut a doua victorie în play-out. Gălăţenii au învins-o în deplasare pe FCU Craiova, scor 2-1, iar în runda următoare se vor duela cu Dinamo.

Dorinel Munteanu a transmis că obiectivul la care visa era calificarea în play-off, însă nu a reuşit să obţină acest fapt. În acest context, noul său obiectiv este ca Oţelul să rămână în Liga 1, iar la finalul sezonului va lua decizia finală în privinţa viitorului său.

De asemenea, Dorinel Munteanu a mai transmis că Oţelul se confruntă cu probleme serioase din punct de vedere financiar, deoarece se „chinuie” să-şi plătească jucătorii.

„Eu mai am contract până în vară la Oţelul, sunt în obiectiv, vreau să rămână echipa în Liga 1 şi după vom vedea. Mai sunt câteva luni, foarte grele pentru noi, nu doar sportiv. Ne chinuim să ne plătim jucătorii.

Am început de jos, am preluat echipa din Liga a 3-a, ambiţiile mele sunt foarte mari, îmi doresc ca situaţia financiară să se îmbunătăţească ca să putem pretinde la mai mult. Ratând obiectivul, de a fi în primele şase, singurii vinovaţi am fost noi, am pierdut multe puncte acasă. Avem Cupa României, să ne clasăm cât mai sus”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă de după duelul cu FCU Craiova.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și