Închide meniul

Inter, probleme uriașe! Liderul din Serie A riscă să rămână fără licența UEFA după desființarea fostei echipe a lui Cosmin Olăroiu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 martie 2021, 16:07

Inter, probleme uriașe! Liderul din Serie A riscă să rămână fără licența UEFA după desființarea fostei echipe a lui Cosmin Olăroiu

profimedia

Inter, probleme uriașe

În caz contrar, echipa lui Antonio Conte nu va putea participa în sezonul viitor de cupe europene. Chinezii au nevoie de aproximativ 200 de milioane de euro, bani pentru salarii și alte cheltuieli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grupul Suning plănuiește să renunțe la Inter. Proprietarul acestuia, Zhang, negociază cu două fonduri de investiții din Anglia și Qatar.

Inter riscă să nu își ia licența UEFA

Chinezii cer 950 de milioane de euro pentru Inter. Fondurile de investiții au propus 880 de milioane, dar Zhang a refuzat.

Până la finalizarea vânzării lui Inter, Guvernul chinez a sărit în ajutorul grupului Suning. Zhang a vândut 23% din acțiuni către două companii controlate de stat. 

El a primit aproximativ 280 de milioane de euro pentru afacerea respectivă și a rămas cu 21,84% din acțiunile grupului Suning.

Reclamă

Inter este lider în Serie A, la patru puncte în fața lui AC Milan, ocupanta locului secund. Echipa lui Conte riscă să aibă pierderi financiare uriașe dacă nu va participa în sezonul viitor de cupe europene.

Jiangsu FC, deținută de grupul Suning, s-a desființat

Grupul Suning este același care deținea și fosta echipă antrenată de Cosmin Olăroiu, Jiangsu FC. Clubul a fost desființat din cauza "mai multor variabile incontrolabile", care nu pot garanta continuarea în campionatul Chinei şi în Liga Campionilor Asiei. 

Olăroiu a preluat-o pe Jiangsu Suning în martie 2018, când i-a luat locul lui Fabio Capello. La finalul anului trecut, el a câştigat titlul de campion, primul din istoria clubului, şi a jucat finala Cupei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și