Închide meniul

Florin Prunea: "Nu cred că rămân la Dinamo. Pe 16 iunie îmi expiră contactul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2020, 19:12

Florin Prunea: "Nu cred că rămân la Dinamo. Pe 16 iunie îmi expiră contactul"

S-a umplut paharul! Florin Prunea l-a luat la țintă pe un om „cheie” de la Dinamo

Florin Prunea, în timpul unei conferințe de presă / Instagram/dinamobucurestiofficial

"Nu cred că rămân la Dinamo, îmi expiră contractul pe 16 iunie. Mă văd continuând doar în anumite condiţii, cele pe care le-am pus şi când am venit. Sunt restanţe destul de mari nu numai către jucători, ci şi către furnizori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţia nu e una grozavă. Eu nu mi-am luat salariul din septembrie. Mă întreabă şi nevastă-mea: << băi băiatule, dar tu, „intrări”, nimic? >> Totul se leagă de primirea licenţei", a spus Prunea la Telekom Sport.

Florin Prunea: "Tot Negoiță va găsi soluții"

Nici Ionuț Negoiță nu vrea să mai rămână la Dinamo. Florin Prunea e de părere că finanțatorul își va schimba poziția.

"Eu am încredere că dacă nu se vor găsi soluţii, tot Negoiţă va face o infuzie de capital şi va da banii. Până la urmă, eu o să îmi iau banii. E un contract de muncă şi ştiţi foarte bine că, pe unde am fost, nu am plecat fără să îmi încasez drepturile financiare", a mai declarat Prunea pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și