Închide meniul

„I-a fost frică, a greşit la gol!” Gigi Becali a pus la zid un jucător după CFR Cluj – FCSB 2-2: „I-am dat prea multă încredere”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2024, 10:59

Reclamă
„I-a fost frică, a greşit la gol! Gigi Becali a pus la zid un jucător după CFR Cluj – FCSB 2-2: „I-am dat prea multă încredere

Gigi Becali a spus la zid un jucător după CFR Cluj - FCSB 2-2

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a pus la zid un jucător după CFR Cluj – FCSB 2-2. Patronul de la FCSB l-a criticat pe Ionuţ Panţîru pentru evoluţia din derby-ul de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a recunoscut că titularizarea lui Panţîru în faţa lui Radunovic a fost ideea lui, din dorinţa de a-i acorda încredere. Becali a spus că Panţîru a greşit şi la gol doi marcat de Louis Munteanu.

Gigi Becali a pus la zid un jucător după CFR Cluj – FCSB 2-2

„Pe Panţîru l-am pus ca să îi dau curaj şi încredere, dar nu a mai fost el. I-am dat prea multă încredere. Nu a mai urcat deloc, i-a fost cam frică, a greşit şi la goluri. Radunovic este valoros, doar că a venit de la echipa naţională”. a spus Gigi Becali într-o conferinţă la Palat.

Gigi Becali a mai anunţat o adevărată revoluţia în echipă în meciurile următoare. Daniel Bîrligea va fi titular, iar echipa va juca cu un singzur închizător în meciurile din Liga 1. Doar în grupele Europa League echipa va continua să joace cu 2 închizători.

„Nu am jucat nici noi, nici ei. Parcă erau două echipe care nu ştuiau fotbal. A doua repriză nu a mai fost decât o echipă pe teren. Până se aşează puţin lucrurile. O să vină şi Bîrligea, cu el în teren nu se ştie cu cine se acomodează în stânga şi dreapta.

Reclamă
Reclamă

Acolo el o să fie sigur atacant. La mijloc e clar că Tănase şi Olaru vor juca. Nu mai jucăm cu doi închizători să ne apărăm. În Europa jucăm cu doi închizători, dar în România nu mai jucăm ca să ne apărăm. Năucim adversarul, 4-0 dacă suntem echipă mare„, a mai spus Becali.

Gigi Becali a efectuat patru schimbări la pauza meciului CFR Cluj – FCSB 2-2

După primele 45 de minute, echipa lui Dan Petrescu conducea cu 1-0, graţie golului marcat de Louis Munteanu. Nemulţumit de jocul echipei sale în prima repriză, Gigi Becali a făcut patru schimbări la pauză, în încercarea de a aduce ceva nou în jocul FCSB-ului.

Daniel Popa, Alex Băluţă, Valentin Creţu şi Tavi Popescu au fost jucătorii introduşi în debutul reprizei secunde. William Baeten, David Miculescu, Baba Alhassan şi Alexandru Pantea au fost jucătorii înlocuiţi după primele 45 de minute.

Reclamă

În ciuda celor patru schimbări, CFR Cluj a început decisă repriza secundă. Louis Munteanu, cel care a marcat şi primul gol al partidei, a majorat diferenţa după reuşita din minutul 49. Una dintre schimbări s-a dovedit a fi inspirată. FCSB a redus din diferenţă în minutul 59, prin Alex Băluţă. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce Dawa a marcat şi el.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:55

Reacţia lui Pep Guardiola, după ce Erling Haaland s-a apropiat de recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo: „Va fi şi mai bun!”

19:40

LIVE TEXTJuventus – PSV 0-0 şi Young Boys – Aston Villa 0-0. AC Milan – Liverpool, meciul serii din Champions League (22:00)!

19:00

LIVE VIDEOAl Rayyan – Al Hilal se joacă ACUM, în Liga Campionilor Asiei! Spectacol în AntenaPLAY

18:49

Al Nassr şi-a demis antrenorul, la o zi după debutul în Liga Campionilor Asiei! Cine ar urma să-l antreneze pe Cristiano Ronaldo

18:27

Tatăl lui Sergio Perez a fost internat de urgenţă, după accidentul pilotului din Marele Premiu al Azerbaidjanului

17:58

Starul lui Pep Guardiola, ultim avertisment pentru UEFA: „Dacă va continua aşa, nu vom avea de ales şi intrăm în grevă!”

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 4 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 5 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 6 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului
Citește și