Închide meniul
Video

Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain, dar gazdele sunt out din Liga Campionilor Asiei

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 martie 2024, 23:54

Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr - Profimedia Images

Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain! În minutul 118 al meciului, Ronaldo a înscris de la 11 metri. Totuşi, nu a fost de ajuns pentru saudiţi, care au fost eliminaţi din Liga Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot el a fost cel care a obţinut penalty-ul din care Al Nassr a egalat. Meciul Al Nassr – Al Ain, transmis LIVE în AntenaPLAY, a avut parte de toate. Al Ain a avut 3-0 la general, dar Al Nassr a revenit, egalând la 3 la general.

Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain

Al Ain avea să facă 4-3 la general, dar reuşita lui Ronaldo din penalty a trimis meciul la loviturile de departajare. Totuşi, Al Ain a fost cea care s-a calificat în semifinale, după ce Brozovic, Telles şi Otavio au ratat de la punctul cu var, singurul care a marcat pentru gazde fiind acelaşi Ronaldo.

A fost spectacol total, LIVE în AntenaPLAY, în meciul Al Nassr – Al Ain. Scorul după cele 120 de minute a fost 4-3 pentru Al Nassr, dar Al Ain a câştigat în tur cu 1-0. S-a terminat 4-4 la general înainte de loviturile de departajare.

Rahimi, „dublă” de senzaţie în returul cu Al Nassr din sferturile Ligii Campionilor! El a înscris şi în meciul tur

Rahimi a reuşit o „dublă” de senzaţie în returul cu Al Nassr din sferturile Ligii Campionilor! Marocanul a marcat în minutele 28 şi 45. Al Nassr – Al Ain e LIVE în AntenaPLAY. Şi meciul tur, câştigat de Al Ain acasă cu 1-0 a fost în AntenaPLAY.

Reclamă

Rahimi a deschis scorul după ce s-a demarcat perfect. Golul a fost la limita offside-ului, fiind validat cu VAR. În minutul 45 al meciului, Rahimi a reuşit o execuţie fabuloasă. El a plasat perfect balonul lângă bară, fără şansă pentru portarul lui Al Nassr.

Al Nassr – Al Ain a fost 1-2 la pauză, Abdulrahman Ghareeb reuşind să înscrie în minutul 45+5. După pauză, desfăşurarea a fost una cu totul şi cu totul „nebună”.

Al Nassr: Raghed Al Najjar – Ali Lajami, Al Fatil, Al Amri, Telles – Alkhaibari, Brozovic – Ghareeb, Otavio, Mane – Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Al Ain: Khalid Eisa – Al Ahbabi, Hashemi, Kouadio, Menezes – Nader, Park – Abbas, Rahimi, Palacios – Kaku.

Turul cu Al Ain, primul meci din 2024 în care Ronaldo nu a marcat!

Cristiano Ronaldo şi-a încheiat, chiar cu Al Ain, seria fabuloasă pe care o avea. A fost primul meci din 2024 în care nu a marcat. CR7 caută răzbunare în meciul retur şi a transmis un mesaj de luptă pe reţelele sociale.

Sunt gata să schimb rezultatul”, a promis Cristiano Ronaldo, lucru pe care l-a şi realizat.

Programul complet al returului sferturilor Ligii Campionilor Asiei

  • Al Nassr – Al Ain – ora 21:00
  • Ulsan – Jeonbuk – Marţi, 12.03, ora 12:00
  • Al Ittihad – Al-Hilal – Marţi, 12.03, ora 21:00
  • Yokohama – Shandong – Miercuri, 13.03, ora 12:00

Dan Petrescu luptă pentru un loc în istorie! Poate deveni al treilea român care câştigă Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu luptă pentru un loc în istorie. „Bursucul” poate deveni doar al treilea antrenor român care câştigă Liga Campionilor Asiei. Alături de Jeonbuk, Petrescu se pregăteşte de returul cu Ulsan, din sferturile competiţiei.

Jeonbuk şi Ulsan au terminat la egalitate, 1-1, manşa tur a sferturilor de finală, disputată pe terenul echipei lui Petrescu, care a ratat şi un penalty, când scorul era 1-0.

Astfel, misiunea lui Petrescu nu este una uşoară pentru retur. Are nevoie de o victorie pentru a atinge semifinalele şi pentru a fi mai aproape de îndeplinirea obiectivului.

Dacă se va impune în competiţia transmisă exclusiv în AntenaPLAY, Dan Petrescu va deveni al treilea antrenor român care reuşeşte această performanţă, după Anghel Iordănescu şi Răzvan Lucescu.

Reclamă

Anghel Iordănescu şi-a trecut în cont trofeul cu două echipe, cu Al Hilal (2000) şi cu Al Ittihad (2005). De partea cealaltă, Lucescu junior a câştigat Liga Campionilor Asiei, în 2019, alături de Al-Hilal.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și