Închide meniul
VIDEO

Shandong Taishan – Yokohama Marinos 1-2 a fost în AntenaPLAY. Ultimul meci din sferturile Ligii Campionilor Asiei

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2024, 13:59

Reclamă
Shandong Taishan – Yokohama Marinos 1-2 a fost în AntenaPLAY. Ultimul meci din sferturile Ligii Campionilor Asiei

Shandong Taishan - Yokohama Marinos 1-2 a fost în AntenaPLAY

Jucătorii lui Shandong Taishan sărbătoresc marcarea unui gol - Profimedia Images

Shandong Taishan – Yokohama Marinos 1-2 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Shandong Taishan şi Yokohama Marinos a fost ultimul sfert de finală al turului Ligii Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În optimile de finală, Shandong a trecut de Kawasaki, o altă formaţie din Japonia, în timp ce Yokohama a trecut de Bangkok United din Thailanda.

Shandgong Taishan – Yokohama Marinos 1-2 LIVE VIDEO

Min. 90+7: Fluier final! Shandong Taishan – Yokohama Marinos 1-2 s-a încheiat 1-2

Min. 90+1: Shandong Taishan – Yokohama Marinos 1-2! Gazdele au redus din handicap

Min. 69: Shandong Taishan – Yokohama Marinos 0-2! Matheus a majorat avantajul oaspeţilor

Reclamă

Min. 8: Shandong Taishan – Yokohama Marinos 0-1! Lopes a deschis scorul cu un şut din careu

Min. 1: A început partida!

Shandong Taishan – Yokohama Marinos e ultimul sfert de finală al Ligii Campionilor Asiei. În primele trei meciuri, Al-Ain a trecut de Al-Nassr 1-0, Jeonbuk şi Ulsan au terminat la egalitate, 1-1, iar Al-Hilal a învins-o pe Al-Ittihad, cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Singurul reprezentant al României în competiţie, Dan Petrescu, a avut o şansă enormă să câştige duelul de pe teren propriu cu Ulsan, dar echipa sa a ratat un penalty, la 1-0, şi s-a văzut egalată pe final.

Dan Petrescu, după turul sferturilor Ligii Campionilor Asiei

„A fost un meci bun, păcat că nu am câştigat. Ne pare rău pentru fani. Jeonbuk a meritat să câştige. Cred că penalty-ul ratat ne-a demoralizat.

Am primit un gol din cauza unei greşeli, din păcate. La 1-1, am avut o şansă mare, dar nu am reuşit să înscriem. Sperăm să jucăm bine şi în retur. A fost o singură greşeală. În afară de asta, jucătorii chiar au luptat bine”, a declarat Dan Petrescu, potrivit hyundai-motorsfc.com.

Echipa lui Dan Petrescu a obţinut doar un rezultat de egalitate în partida tur a sferturilor Ligii Campionilor Asiei. Formaţia sa a întâlnit rivala din Coreea De Sud, Ulsan HD.

Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 4, dar a fost egalată în minutul 77, după o eroare uriaşă în apărarea lui Jeonbuk. Tot Jeonbuk a ratat şi o lovitură de la 11 metri în prima repriză, când putea duce scorul la 2-0.

Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY. Vedetele din Arabia Saudită au făcut spectacol total în Liga Campionilor Asiei

Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY! La doar câteva zile de la duelul din campionat, cele două formaţii din Arabia Saudită s-au reîntâlnit în sferturile Ligii Campionilor Asiei.

În meciul de vinerea trecută, Al Hilal a câştigat duelul de pe teren propriu cu Al Ittihad cu 3-1. Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Al Hilal – Al Ittihad a fost capul de afiş al sferturilor de finală din Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY. La doar câteva zile după duelul din campionat, Al Hilal va primi din nou vizita celor de la Al Ittihad, campioana sezonului trecut din Arabia Saudită.

Jeonbuk – Ulsan 1-1

Jeonbuk – Ulsan 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Dan Petrescu a obţinut doar un rezultat de egalitate în partida tur a sferturilor Ligii Campionilor Asiei. Formaţia sa a întâlnit rivala din Coreea De Sud, Ulsan HD. Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 4, dar a fost egalată în minutul 77, după o eroare uriaşă în apărarea lui Jeonbuk. Tot Jeonbuk a ratat şi o lovitură de la 11 metri în prima repriză, când putea duce scorul la 2-0.

Au rămas patru echipe din vest şi patru echipe din vest. În această fază a competiţiei se află Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, dar şi Al-Nassr, Al-Ittihad şi Al-Hilal, echipele starurilor Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar.

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! Vezi toate știrile
Citește și