Închide meniul

Edi Iordănescu, revoluţie în atacul României la meciul cu Andorra! Ianis Hagi şi Florinel Coman, titulari

Publicat: 15 octombrie 2023, 17:06

Reclamă
Edi Iordănescu, revoluţie în atacul României la meciul cu Andorra! Ianis Hagi şi Florinel Coman, titulari

Edi Iordănescu, revoluţie în atacul României la meciul cu Andorra! Ianis Hagi şi Florinel Coman, titulari

Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Edi Iordănescu face o adevărată revoluţie în atacul României la meciul cu Andorra. Selecţionerul României a decis să îi schimbe pe Drăguş şi pe Dennis Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu mizează totul pe atac în partida cu Andorra. Florinel Coman şi Ianis Hagi sunt trimişi în teren pentru a-l ajuta pe Denis Alibec să dea cât mai multe goluri în poarta Andorrei.

Edi Iordănescu, revoluţie în atacul României la meciul cu Andorra! Ianis Hagi şi Florinel Coman, titulari

Sursele AS.ro susţin că un alt titular cu Andorra va fi Deian Sorescu, cel care îi va lua locul lui Andrei Raţiu. România este condamnată să câştige partida cu Andorra, mai ales după remiza cu Belarus, scor 0-0. De altfel, şi Edi Iordănescu a spus că va fi o partidă capitală cu Andorra.

„Se anunţă o partidă importantă. O partidă capitală în economia clasamentului şi a obiectivului nostru. Ne dorim să fim şi mai exaţi în ceea ce facem, mai inspiraţi şi eficienţi în faţa porţii şi să avem un joc consistent. Dar cu mai multă calitate la ultimul şut. Trebuie să aducem 3 puncte pentru ca să avem linişte să pregătim dubla finală din luna viitoare.

Am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Israel, am văzut băieţii foarte supăraţi după egalul cu Belarus. Am văzut multă tristeţe, e datoria mea să ridic moralul. Dacă a fost şi un lucru pozitiv, pe lângă faptul că atitudinea a fost totală, pentru că au arătat caracter. Din păcate ne-a lipsit golul şi a fost o doză de supărare şi de frustrare.

Reclamă

Un lucru pozitiv este că echipa trăieşte şi suferă. Nu vreau să fac comparaţii, dar în trecut eram relaxaţi şi după înfrângeri, acum echipa şi când produce egaluri trăieşte momentul şi suferă. Înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Edi Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători pentru meciul de pe Arena Naţională

România revine în ţară după remiza cu Belarus de la Budapesta, scor 0-0. În dimineaţa meciului cu Andorra, Edi Iordănescu a anunţat lotul cu cei 23 de jucători pentru meciul de pe Arena Naţională.

Lotul pentru meciul cu Andorra şi numerele alese de cei 23 de jucători:

Reclamă 4 / 0/3

1. Florin Niţă, 2. Andrei Raţiu, 3. Radu Drăguşin, 4. Adrian REus, 5. Vladimir Screciu, 6. Marius Marin, 7. Denis Alibec, 8. Alexandru Cicâldău, 9. Denis Drăguş, 10. Nicolae Stanciu, 11. Nicuşor Bancu, 12. Horaţiu Moldovan, 13. Valentin Mihăilă, 14. Ianis Hagi, 15. Andrei Burcă, 16. Ştefan Târnovanu, 17. Florinel Coman, 18. Răzvan Marin, 19. Daniel Bîrligea, 20. Dennis Man, 21. Olimpiu Moruţan, 22. Andrei Borza, 23. Deian Sorescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și