Închide meniul

Rareş Pop, „perla Giuleştiului”, dezvăluiri despre viaţa de student: „Pentru mine este normalitate, nu vreau să fiu un etalon”

Alexandra Costea Publicat: 12 octombrie 2024, 10:33

Reclamă
Rareş Pop, „perla Giuleştiului, dezvăluiri despre viaţa de student: „Pentru mine este normalitate, nu vreau să fiu un etalon

Rareş Pop, "perla Giuleştiului", dezvăluiri despre viaţa de student

Rareș Pop a fost transferat de la UTA Arad la Rapid abia după ce a susținut Bacalaureatul - Profimedia

Rareş Pop, „perla Giuleştiului”, a făcut dezvăluiri despre viața de student. Mijlocașul în vârstă de 19 ani face furori în Liga 1, după ce a semnat în această vară cu Rapid București. Fotbalistul a fost convocat și la naționala U20, iar acum a povestit cum face față între sport și educație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Pop a semnat în această vară cu Rapid București, acolo unde s-a făcut imediat remarcat. Fotbalistul în vârstă de 19 ani se concentrează pe cariera sa în fotbalul mare, dar nu-și neglijează educația. Noua perlă din Giulești este student în anul 1 la facultatea de Administrarea a Afacerilor/Limbi străine, cu predare în limba engleză.

Rareş Pop, „perla Giuleştiului”, dezvăluiri despre viaţa de student

Convocat la echipa națională U20, mijlocașul a vorbit despre ceea ce-l motivează să-și continue educația chiar dacă s-a făcut remarcat în Liga 1. Fostul jucător de la UTA Arad a promovat examenul de Bacalaureat cu o medie peste 9, iar acum își continuă studiile. A ales să-și dezvolte abilitățile manageriale, care îl vor ajuta mai târziu, după ce se va retrage din fotbal.

Despre convocarea la națională, Rareș Pop spune că este recunoscător. Tricolorii mici s-au confruntat cu Cehia, joi, 10 octombrie, partidă încheiată cu o victorie pentru România.

„Sunt bine, mă bucur că am primit această convocare de la naționala u20, orice convocare e bine venită, indiferent de lot. Avem ocazia să jucăm două meciuri internaționale care sunt benefice pentru toată lumea”, a spus mijlocașul giuleștenilor, într-un interviu pentru FRF.

Reclamă
Reclamă

Studentul-fotbalist nu vrea să renunțe la școală

Chiar dacă s-a făcut remarcat în fotbalul mare, Rareș Pop nu vrea să renunțe la școală. Fotbalistul are un program destul de încărcat, între antrenamente, cursuri și seminare, dar este conștient că tot ce face este pentru viitorul său. Tânărul a absolvit Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad, profilul matematică-informatică. În prezent este student în București.

„Așa m-am obișnuit încă din clasa a 11-a, m-au ajutat mult și părinții, iar acum continui pe același drum. Pentru mine, cel puțin, e importantă și educația deoarece mă ajuta să am, nu neapărat realizări, dar sa am performanțe destul de bune. Poate fi considerat și un plan B. Pentru mine nu este un plan B ci mai degrabă o susținere la planul A, care e fotbalul. În rest, sunt de părere că pot merge mână în mână ambele.

Nu mă consider neapărat un exemplu pentru copii sau pentru alți tineri. Așa am crescut, nu neapărat cu aceasta mentalitate, dar cu aceasta gândire, de la părinți. Pentru mine e o normalitate. Nu vreau să fiu considerat un etalon. Nu e încă momentul să vorbim de astfel de lucruri. Eu momentan sunt în faza de dezvoltare, atât mentala cât și profesională”, a mai spus Rareș Pop.

Reclamă

Rareș Pop a fost transferat în vară la Rapid, după ce a susținut Bacalaureatul

Întrebat de ce crede că va face după ce se va retrage din fotbal, Rareș Pop a mărturisit că nu s-a gândit. Un lucru îi e clar, nu vrea să schimbe domeniul.

„Mai este mult până atunci, dar, în momentul actual, mi-ar plăcea după ce termin fotbalul să rămân tot în acest domeniu. Asta mi-a plăcut să fac, asta îmi place să fac și asta îmi doresc să fac în continuare”, a precizat mijlocașul.

Rareș Pop a fost transferat la Rapid în această vară de la UTA, în schimbul a 700.000 de euro. Până acum mijlocașul marcat 3 goluri în tricoul giuleștenilor. Acesta are contract cu formația bucureșteană până în iunie 2028.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:04

Max Verstappen a numit circuitul pe care îl vrea înapoi în Formula 1! Campionul mondial a răspuns fără să ezite: „Viraje rapide”

19:03

Gloria Bistrița – Podravka 25-29, în Liga Campionilor la handbal feminin! Elevele lui Pera, la a 4-a înfrângere în grupa A

18:48

Veste uriașă pentru Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB! Reveniri importante la echipa lui Zeljko Kopic

18:23

VIDEO & FOTOAlex Ioniţă, gol şi pasă de gol în China! Nebunie în tribune după ce românul a fost cel mai bun jucător de pe teren

18:04

Aryna Sabalenka s-a calificat în finala turneului de la Wuhan! A trecut de Coco Gauff, în 3 seturi

17:55

Lituania – Kosovo 1-2, în grupa României din Nations League! Polonia – Portugalia, LIVE SCORE de la 21:45. Meciurile zilei

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar 5 FotoLarisa Iordache şi Cristian Chiriţă au anunţat cu artificii sexul bebeluşului lor: „Te așteptăm cu inima plină de bucurie” 6 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului
Citește și