Închide meniul
VIDEO

Brescia – Parma 0-2 și Palermo – Cremonese 3-2 au fost în AntenaPLAY! Dennis Man şi Ionuţ Nedelcearu au făcut spectacol

Alex Ioniță Publicat: 26 decembrie 2023, 21:00

Reclamă
Brescia – Parma 0-2 și Palermo – Cremonese 3-2 au fost în AntenaPLAY! Dennis Man şi Ionuţ Nedelcearu au făcut spectacol

Brescia - Parma 0-2 și Palermo - Cremonese 3-2

Dennis Man şi Ionuţ Nedelcearu / Colaj Profimedia

Meciurile Brescia – Parma 0-2 și Palermo – Cremonese 3-2 au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duelurile au contat pentru etapa cu numărul 19 a sezonului de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua a început cu duelul dintre Brescia şi Parma. Cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă, liderul Parma s-a impus cu 2-0. Omul meciului a fost Dennis Man, cel care a pasat decisiv la primul gol, după care a înscris al doilea gol la capătul unei faze superbe. În al doilea meci al zilei din AntenaPLAY, Ionuţ Nedelcearu a contribuit la victoria dramatică a echipei sale. Palermo s-a impus cu 3-2, după ce a oaspeţii au condus cu 1-0 şi 2-1. Nedelcearu a marcat la 1-1 cu capul, iar Palermo a obţinut victoria în minutul 90+7.

VEZI AICI MECIURILE DIN SERIE B

Brescia – Parma 0-2 și Palermo – Cremonese 3-2

Fluier final în Palermo – Cremonese 3-2! Echipa lui Ionuţ Nedelcearu s-a impus la ultima fază a meciului.

Min. 90+7 în Palermo – Cremonese 3-2! Final dramatic de meci! Echpa lui Ionuţ Nedelcearu a obţinut victoria la ultima fază.

Reclamă

Min. 72: Palermo – Cremonese 2-2. Di Francesco a marcat cu un şut puternic din interiorul careului.

Min. 32 în Palermo – Cremonese 1-2! Castagnetti a readus-o pe Cremonese în avantaj, cu un voleu superb din afara careului.

Min. 19 în Palermo – Cremonese 1-1! Ionuţ Nedelcearu a restabilit egalitatea, cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 7 în Palermo – Cremonese 0-1! Ghiglione a deschis scorul, după ce l-a învins pe Pigliacelli, fostul portar al Universităţii Craiova.

Min. 1: A început partida dintre Palermo şi Cremonese.

Fluier final în Brescia – Parma 0-2! Dennis Man a făcut spectacol total în meciul din Serie B care a fost LIVE în AntenaPLAY.

Min. 24: Brescia – Parma 0-2! Dennis Man majorează diferenţa după o fază senzaţională. Internaţionalul român a combinat superb cu un coechipier, după care a luat acţiunea pe cont propriu şi l-a învins pe portarul gazdelor.

Min. 18: Brescia – Parma 0-1! Bernabe a deschis scorul cu un şut superb, din pasa lui Dennis Man.

Min. 1: A început meciul dintre Brescia şi Parma.

Brescia – Parma

Reclamă

Echipele de start pentru duelul dintre Brescia și Parma:

Brescia (4-4-2): Lezzerini; Karacic, Cistana(C), Adorni, Mangraviti; Benali, Viviani, Van De Looi, Ndoj; Moreo, Ayé.
Rezerve : Andrenacci; Pace, Papetti, Jallow; Galazzi, Nuamah, Labojko, Olzer; Whites.

Parma (4-3-3): Chichizola; Osorio, Balogh, Del Prato, Valenti; Estevez, Bernabè, Juric; Vazquez, Tutino, Man.
Rezerve : Santurro, Corvi, Bonny Ange, Hainaut, Coulibaly, Circati, Zagaritis, Kiala.

Înainte de această partidă, cei de la Brescia vin după victoria cu cei de la Catanzaro, din deplasare, scor 2-3. De cealaltă parte, echipa românilor s-a impus cu scorul de 3-1 în etapa precedentă de Serie B, cu Ternana, partidă în care Dennis Man a făcut un adevărat spectacol.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna mai a acestui an. La momentul respectiv, Parma s-a impus cu scorul de 2-0, grație unei „duble” marcate de Benedyczak. În partida respectivă, Dennis Man a fost pe teren pentru 63 de minute.

Palermo – Cremonese 

Echipele probabile pentru duelul dintre Palermo și Cremonese:

PALERMO (4-3-3) : Pigliacelli; Graves, Mateju, Nedelcearu, Lund; Henderson, Gomes, Segre; Insigne, Brunori, Di Francesco.

CREMONESE (3-5-2) : Jungdal; Antov, Ravanelli, Bianchetti; Ghiglione, Collocolo, Castagnetti, Majer, Sernicola; Vazquez, Coda.

Palermo primește vizita echipei la care a jucat Vlad Chiricheș după ce, în ultima etapă, a obținut un rezultat de egalitate, scor 3-3, cu cei de la Como. De cealaltă parte, Cremonese și-a câștigat meciul din etapa cu numărul 18 cu Modena, cu scorul de 4-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna ianuarie a anului 2019. La momentul respectiv, oaspeții de astăzi se impuneau cu scorul de 2-0.

Dennis Man, propus în Serie A chiar de un rival

Dennis Man a marcat pentru Parma în victoria cu Ternana, iar după meci, antrenorul echipei învinse de trupa românului a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa. Concret, Roberto Breda a declarat că internaționalul român ar trebui să joace în Serie A, nivelul jocului său fiind net superior campionatului din Serie B.

„Băiatul ăsta, Man, nu are ce să caute în Serie B. Din punctul meu de vedere, ar trebui să joace în Serie A, la anumite echipe, atunci când are astfel de zile”, a declarat Roberto Breda, conform parmalive.com.

De asemenea, Dennis Man a fost lăudat și de jurnaliștii italieni, aceștia numindu-l MVP victoriei cu Ternana. Presa din Peninsulă i-a acordat nota 7,5 românului, cea mai mare din echipa Parmei.

„O altă performanță de ținut minte pentru extrema română. Pentru defensiva celor de la Ternana, a fost de nemarcat. A alergat mult și atunci câns s-a întors spre poartă a fost mereu periculos. A părut că este capabil să facă ce vrea pe teren. Chimia cu Bernabe a dat magie, cum a fost cazul primului gol”, au notat italienii, conform sursei citate mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și