Închide meniul
Video

Mirko Pigliacelli, repriză de coşmar la Palermo! Fostul portar al Universităţii Craiova a primit 4 goluri în 45 de minute

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 martie 2024, 16:17

Mirko Pigliacelli, repriză de coşmar în Brescia - Palermo

Mirko Pigliacelli, în timpul unui meci / Profimedia

Mirko Pigliacelli a avut o repriză de coşmar la Palermo! Fostul portar al Universităţii Craiova a început din primul minut partida cu Brescia, transmisă LIVE în AntenaPLAY, dar a fost învins de 4 ori în primele 45 de minute. Pe lângă Pigliacelli, la Palermo este titular şi Ionuţ Nedelcearu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Brescia şi Palermo contează pentru etapa cu numărul 28 din Serie B. Cele mai importante meciuri din Serie B se văd LIVE în AntenaPLAY.

Mirko Pigliacelli, repriză de coşmar la Palermo

Coşmarul portarului italian a început încă din secunda 30 a partidei. Borrelli a deschis scorul cu o execuţie superbă. El a trimis balonul în poartă cu călcâiul, după recentrarea lui Dickmann.

Oaspeţii au restabilit rapid egalitatea, prin Brunori, în minutul 5, după care Palermo a preluat conducerea în minutul 13, după reuşita lui Di Francesco. În minutul 30, Paghera a făcut 2-2 şi l-a învins pe Pigliacelli cu o execuţie superbă, fără prea multe şanse pentru fostul portar al Universităţii Craiova.

Repriza de coşmar a continuat pentru Pigliacelli. În minutul 41, Borrelli a reuşit dubla, după care Di Francesco şi-a trimis în propria poartă. El a stabilit şi scorul pauzei, 4-2.

Reclamă

Echipa lui Pigliacelli şi Ionuţ Nedelcearu evoluează în inferioritate numerică din minutul 23, după eliminarea lui Marconi.

Meciul dintre Brescia şi Palermo poate fi urmărit LIVE în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 „Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și