Închide meniul

Vedeta din sport cu care a fost căsătorită Jill Biden şi cum a uimit noua primă doamnă a SUA, încă din prima zi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 17:45

Vedeta din sport cu care a fost căsătorită Jill Biden şi cum a uimit noua primă doamnă a SUA, încă din prima zi

profimediaimages

Jill Biden a devenit prima doamnă a SUA

Jill Biden va intra în istorie drept prima soţie de preşedintele al SUA care are un loc de muncă plătit, scrie abcnews.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Abia aştept să fiu prima doamnă. (…) De asemenea, o să predau", a spus Jill Biden. Ea a predat şi în cei opt ani în care Joe Biden a fost vicepreşedinte.

Cine a fost primul soţ al lui Jill Biden

Jill Biden a mai fost căsătorită o dată, cu fostul jucător de fotbal american, Bill Stevenson, o adevărată vedetă a anilor 70. Cei doi şi-au unit destinele în februarie 1970, a scris BBC. 

Jill s-a cunoscut cu Joe Biden în anul 1975, la o întâlnire aranjată de fratele viitorului preşedinte al SUA.

”Eram o femeie în toată firea, iar tipii cu care mergeam la întâlniri purtau în general jeanși, tricou și saboți. Când a apărut Joe la mine la ușă îmbrăcat într-o haină sport și mocasini mi-am zis că asta n-o să meargă nici într-un milion de ani. Era cu nouă ani mai mare decât mine! Dar am fost să vedem «Un bărbat și o femeie» la cinematograf, iar asta ne-a impresionat profund”, a povestit Jill în revista Vogue.

Reclamă

Jill şi Joe Biden s-au căsătorit în anul 1977 şi au o fiică împreună, pe Ashley, care s-a născut în 1981.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și