Închide meniul

Ana Bogdan, eliminată de Elina Svitolina în turul trei de la Roland Garros! Meciul a fost întrerupt din cauza ploii

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iunie 2024, 22:34

Reclamă
Ana Bogdan, eliminată de Elina Svitolina în turul trei de la Roland Garros! Meciul a fost întrerupt din cauza ploii

Ana Bogdan, eliminată de Elina Svitolina în turul trei de la Roland Garros!

Ana Bogdan, în meciul cu Elina Svitolina / Profimedia Images

Ana Bogdan (locul 64 WTA), a fost eliminată, sâmbătă, de Elina Svitolina (numărul 19 mondial şi cap de serie 15) în turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Svitolina a câştigat meciul cu scorul de 7-5, 6-2, într-o oră şi 34 de minute. Confruntarea a fost întreruptă mai multe minute din cauza ploii.

Ana Bogdan, eliminată de Elina Svitolina în turul trei de la Roland Garros!

După eliminarea Anei Bogdan, România nu mai are jucătoare pe tabloul de simplu la Roland Garros, relatează news.ro.

Jaqueline Cristian şi Sorana Cîrstea au fost eliminate în primul tur, iar Irina Begu a ajuns până în turul trei, dar nu a reuşit să se califice mai departe.

În turul anterior, Ana Bogdan a învins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova. Românca şi-a egalat la Grand Slamul de anul acesta de la Paris cea mai bună performanţă de la Roland Garros, accederea în turul trei.

Reclamă
Reclamă 4

Românca mai reuşise să se califice în turul trei la Roland Garros în 2021. Bogdan a învins-o pe Anastasia Pavliucenkova, numărul 22 mondial şi cap de serie 20, cu 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră şi 38 de minute.

Pentru Ana Bogdan, aceasta a fost prima victorie în faţa sportivei din Rusia. Pavlyuchenkova se impusese în primele trei întâlniri directe, la Shenzhen 2019, Wimbledon 2021 şi Adelaide 2024 şi cedase, în total, 9 game-uri.

Irina Begu, eliminată şi ea în turul 3 de la Roland Garros 2024. S-a prăbuşit în setul secund cu Varvara Gracheva

Irina Begu a fost învinsă şi ea în turul 3 de la Roland Garros 2024. Românca a pierdut duelul cu Varvara Gracheva, cu 5-7, 3-6. Aceasta a fost a doua întâlnire directă dintre cele două, scorul fiind egal.

Reclamă

În primul act, Irina a salvat trei mingi de set consecutive, la 4-5, pe propriul serviciu. Condusă cu 40-0, ea a câştigat cinci puncte la rând şi a egalat la 5. Au urmat apoi şase game-uri adjudecate de Varvara.

Gracheva a ajuns astfel la 7-5, 4-0 şi, chiar dacă şi-a pierdut atunci seriviciul, a revenit şi s-a impus cu un convingător, 7-5, 6-3. Locul 126 a ratat şansa de a egala cea mai bună performanţă de la Openul francez, optimile din 2022.

Pentru participarea la Roland Garros 2024, Irina Begu va primi un CEC în valoare de 158.000 de euro. De partea celalată, Gracheva pune pâna pe 250.000 de euro.

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40 24 iun.

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27 24 iun.

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și