Închide meniul

Australian Open 2022 | Meciuri de foc în optimile de finală! Când putem avea un duel de cinci stele între Simona Halep și Sorana Cîrstea

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 ianuarie 2022, 18:33

Australian Open 2022 | Meciuri de foc în optimile de finală! Când putem avea un duel de cinci stele între Simona Halep și Sorana Cîrstea

Meciuri tari în optimile de finală de la Australian Open 2022

Colaj Profimedia

Meciuri de foc în optimile de finală de la Australian Open 2022

Simona Halep nu a avut probleme cu Danka Kovinic din Muntenegru, în turul al treilea. Românca s-a impus cu 6-2, 6-1, după ce a stat doar 65 de minute pe terenul de joc. ”Simo” va juca în optimile de la Australian Open 2022 cu Alize Cornet din Franţa. Franţuzoaica a avut parte de o nebunie de meci împotriva Tamarei Zidansek, care era favorită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală la Australian Open 2022 după ce a învins-o cu 6-3, 2-6, 6-2 pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova. În runda următoare, românca se va duela cu poloneza Iga Swiatek, a şaptea favorită.

Simona Halep și Sorana Cîrstea se pot întâlni într-un duel de cinci stele la Australian Open 2022. Confruntarea dintre cele două poate avea loc în semifinalele competiției.

Meciurile din optimile de finală de la Australian Open sunt următoarele:

Reclamă
Citește și:

Simona Halep, înaintea meciului din „optimi” cu Alize Cornet: „Va fi un meci greu, dar nu rezultatul contează!”

Simona Halep – Alize Cornet (61 WTA) este unul dintre cele mai așteptate meciuri din optimile de finală de la Australian Open 2022. „Simo” are opt victorii la rând în acest sezon și își poate continua, la Melbourne, seria magnifică. Aflată pe locul 15 WTA, românca este în mare formă și poate spera la trofeul care îi lipsește.

Halep şi Cornet s-au mai întâlnit de patru ori până acum şi jucătoarea din Franța conduce cu 3-1 la general. Ultima lor partidă a fost în 2015, când Cornet s-a impus cu 7-6 (6), 6-3, în turul al doilea al turneului de la Madrid. Campioana noastră a anunțat ce așteptări are de la acest duel.

„Am sentimentul că o să fie un meci greu pentru că este o jucătoare care nu cedează niciodată, luptă pentru fiecare punct și are un joc cu foarte puține greșeli. Va fi un meci bun, din punctul meu de vedere, și sper să am puterea să-l câștig, îmi doresc tare mult, dar bineînțeles că nu rezultatul contează. Contează să joc bine și să-mi fac treaba„, a declarat Simona Halep pentru eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și