Închide meniul

Australian Open 2022 | Primele cuvinte ale Simonei Halep după calificarea în optimile competiţiei: „Am încercat să dau totul”. Ce spune despre adversara sa

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 ianuarie 2022, 5:22

Reclamă
Australian Open 2022 | Primele cuvinte ale Simonei Halep după calificarea în optimile competiţiei: „Am încercat să dau totul. Ce spune despre adversara sa

Simona Halep se simte excelent la Dubai

Getty Images

Simona Halep s-a distrat cu Danka Kovinic în turul al treilea de la Australian Open 2022. A fost 6-2, 6-1 pentru româncă şi Simo e în optimile competiţiei de la Antipozi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele cuvinte ale Simonei Halep după calificarea în optimi

Simona Halep va juca în optimi contra veteranei Alize Cornet, care a avut un meci infernal cu Tamara Zidansek. „Mă simt grozav, mai ales că pot juca în optimi din nou. Mă simt excelent în Australia, poate de asta joc atât de bine, mai ales în fața acestui public frumos care stă în această căldură pentru a ne urmări. Simt că sunt aproape de cel mai bun nivel al meu. Simt că am jucat grozav, dar Danka a fost obosită, a avut un meci foarte greu înainte.
Este de fiecare dată o provocare mare să calc pe acest teren și să dau tot ce am mai bun”
, a explicat Simona Halep, la finalul partidei, conform eurosport.ro.

Ce spune românca despre duelul cu Alize Cornet

„Sunt foarte mulțumită cu ce am jucat și de abia aștept următorul joc. Pare că sunt relaxată, dar mă simt mereu concentrată, mă simt încrezătoare acum pentru că anul trecut am avut parte de un meci foarte greu. Acum mă pot bucura că joc tenis, sunt fericită și mă bucur că pot să fiu aici”, a mai spus românca.

Halep şi Cornet s-au mai întâlnit de patru ori până acum şi jucătoarea franceză conduce cu 3-1 la general. Ultima lor partidă a fost în 2015, când Cornet s-a impus cu 7-6 (6), 6-3, în turul al doilea al turneului de la Madrid. Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 328.000 de dolari australieni (207.000 de euro) şi cu 240 de puncte. WTA. Simona Halep a fost finalistă în 2018 la Melbourne Park, fiind întrecută în ultimul act de Carlone Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4. La ediţia din 2021, românca a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, cu 6-3, 6-3.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și