Închide meniul

Australian Open 2022 | Regulile pe timp de pandemie de la Melbourne. Publicul va avea acces în limita a 50% din capacitatea arenelor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2022, 11:04

Australian Open 2022 | Regulile pe timp de pandemie de la Melbourne. Publicul va avea acces în limita a 50% din capacitatea arenelor

Regulile pe timp de pandemie de la Melbourne

Profimediaimages

„Această limitare arată că publicul, jucătorii şi personalul se pot aştepta la un eveniment extrem de sigur”, a declarat ministrul Turismului, Jaala Pulford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Regulile din pandemie de la AO

La primul Grand Slam al anului, spectatorii sunt obligaţi să poarte măşti şi să respecte regulile de distanţare.

Joi, statul Victoria a înregistrat 953 de pacienţi cu Covid-19 spitalizaţi, un număr record, şi peste 220.000 de cazuri de infectare.

Australian Open 2022 | Româncele și-au aflat adversarele

Simona Halep şi-a aflat prima adversară din turul inaugural al primului turneu de Mare Şlem al anului. Românca va debuta pe tabloul principal de la Australian Open 2022 împotriva unei adversare din afara topului 100 WTA, Magdalena Frech.

Şi celelalte românce de pe tabloul principal şi-au aflat adversarele din primul tur. Sorana Cîrstea va da peste Petra Kvitova, Gabriela Ruse o va întâlni pe Jasmine Paolini, iar Jaqueline Cristian se va duela cu Greet Minnen.

Reclamă

Şi Irina Begu şi-a aflat adversara. Va juca în turul inaugural de la Australian Open 2022 cu Oceane Dodin, în timp ce Jaqueline Cristian se va duela cu Greet Minnen.

Australian Open 2022 | Simona Halep, printre favoritele caselor de pariuri

Simona Halep e considerată de casele de pariuri a treia favorită la câștigarea trofeului de la Australian Open 2022. Bookmakerii merg pe mâna lui Ashleigh Barty, care are o cotă 4 pentru a pune mâna pe trofeu.

Naomi Osaka este a doua favorită, cu o cotă de 8, fiind urmată de Simona Halep, Garbine Muguruza, Iga Swiatek și Anett Kontaveit, toate având o cotă de 12. Aryna Sabalenka avea înaintea tragerii la sorți o cotă de 10, dar a ajuns între timp la 18.

Reclamă 4 / 0/3

Bookmakerii îi dau șanse mici lui Emma Răducanu să repete performanța istorică de la US Open. Britanica are cotă 50 să se impună și la Australian Open.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și