Închide meniul

Australian Open 2022 | Emma Răducanu, victorie senzațională cu Sloane Stephens! Poate juca împotriva Simonei Halep, în turul 3

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 ianuarie 2022, 14:55 / Actualizat: 24 martie 2023, 21:37

Australian Open 2022 | Emma Răducanu, victorie senzațională cu Sloane Stephens! Poate juca împotriva Simonei Halep, în turul 3

Emma Răducanu, victorie de senzaţie la Australian Open 2022

Profimediaimages

Australian Open 2022 | Emma Răducanu, victorie senzațională cu Sloane Stephens! Emma Răducanu a făcut senzaţie în primul meci de la Australian Open 2022. Campioana de anul trecut de la US Open a câştigat de o manieră incredibilă meciul din primul tur al turneului de Grand Şlem. Ar putea juca împotriva Simonei Halep în turul 3 al competiţiei de la Antipozi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanica de origine română, Emma Răducanu, a avut parte de un început de Australian Open 2022 furtunos. Câştigătoarea de anul trecut de la US Open a avut un meci incredibil cu americanca Sloane Stephens.

Australian Open 2022 | Emma Răducanu, victorie senzațională cu Sloane Stephens!

A fost un meci nebun în turul inaugural din Australia. Emma Răducanu s-a impus într-o manieră categorică în primul set. Nu i-a dat nicio şansă adversarei sale pe care a surclasat-o cu 6-0, în doar 17 minute. În setul secund, americanca şi-a revenit şi a egalat la seturi după ce s-a impus cu 6-2, după un set foarte disputat, în ciuda scorului. Deşi se credea că setul decisiv va fi unul mai echilibrat nu s-a întâmplat aşa. Emma Răducanu s-a impus din nou cu 6-0 şi este în turul secund la Australian Open 2022.

La 4-0, Stephens a avut şansa de a câştiga pe serviciul adversarei, dar a ratat copilăreşte un voleu şi Emma Răducanu a făcut 5-0. A căzut psihic şi apoi a pierdut fără drept de apel, din nou, 1-6, şi calificarea în turul secund.

În turul secund al turneului de la Antipozi Emma Răducanu se va duela cu Danka Kovinic, 98 WTA. Jucătoarea din Muntenegru a trecut de Su Jeon Jang, 210 WTA, scor 6-3, 2-6, 6-4.

Reclamă
Citește și:

Dacă va trece şi de turul secund, alături de Simona Halep, cele două se pot întâlni, în premieră, în turul al treilea al turneului de la Antipozi. Ambele jucătoare au spus că abia aşteaptă să se înfrunte. Răducanu a spus că Simona Halep a fost un idol pentru ea încă din copilărie.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și