Închide meniul

Ce veste pentru Simona Halep! Va trebui să stea într-o bulă anti-COVID, timp de două săptămâni, dacă vrea să participe la Australian Open

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 6 noiembrie 2020, 15:07

Ce veste pentru Simona Halep! Va trebui să stea într-o bulă anti-COVID, timp de două săptămâni, dacă vrea să participe la Australian Open

DPA Images / Marijan Murat via Hepta

Simona Halep va trebui să respecte măsuri draconice dacă vrea să participe al AO

Astfel, pentru a putea participa la Australian Open, Grand Slam-ul din țara de origine a lui Darren Cahill, antrenorul său, Simona Halep va trebui să stea timp de 14 zile într-o bulă anti-COVID. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toți tenismenii care vor participa la AO vor trebui să urmeze acelați măsuri, iar organiztorii anunță că toti jucătorii și toate jucătoarele din top 100 și au anunțat dorința de a participa la primul Grand Slam al anului.

Halep ar trebui să se prezinte în Australia la jumătate lunii decembrie 

Jucătorii vor veni aici la mijlocul lunii decembrie și se vor supune unei perioade de două săptămâni de carantină înaintea începerii verii. Vor avea patru-cinci săptămâni în care vor juca tenis. 

Toată lumea a trebuit să completeze formularul, e necesar înainte de a primi viza. Fiecare jucător și jucătoare din top 100 și-au arătat dorința de a călători înspre Australia.

Australienii anunță că va fi cea mai sigură bulă anti-COVID din lume

Bula controlată timp de două săptămâni va reprezenta un mediu foarte strict. Obiectivul va fi să protejăm comunitatea, astfel încât jucătorii se vor putea deplasa doar de la hotel la terenuri și înapoi, într-un mediu sigur. 

Reclamă

Se vor face multe teste, scopul nostru este să fie cea mai sigura bulă din lume. După cele două săptămâni, jucătorii vor putea ieși și vor putea deveni membri ai comunității, pentru că sunt negativi și nu răspândesc COVID”, a declarat Craig Tiley, directorul Grand Slam-ului din Australia, conform The Age.

Bianca Andreescu, Serena Williams sau Roger Federer se numără printre sportivii care și-au anunțat deja prezența la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și