Închide meniul

Aryna Sabalenka a câştigat Australian Open, pentru al doilea an la rând! Victorie fără emoţii în finala cu Qinwen Zheng

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 ianuarie 2024, 11:30

Aryna Sabalenka a câştigat Australian Open, pentru al doilea an la rând! Victorie fără emoţii în finala cu Qinwen Zheng

Qinwen Zheng - Aryna Sabalenka 3-6, 2-6, în finala de la Australian Open

Aryna Sabalenka, într-un meci la Australian Open/ Profimedia

Finala feminină Australian Open 2024 | Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Bielorusa a cucerit un nou titlu la Antipozi, după cel câştigat în urmă cu un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aryna Sabalenka a avut un parcurs remarcabil, la ediţia din acest an de la Australian Open. Bielorusa şi-a apărat titlul, fără să piardă vreun set pe toată durata turneului.

Finala feminină Australian Open 2024 | Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka 3-6, 2-6

Final! Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka 3-6, 2-6! Sabalenka a câştigat marele trofeu de la Australian Open! Parcurs perfect pentru bielorusă, fără set pierdut.

Update 11:50: Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka 3-6, 1-5! Numărul 2 WTA este la un singur game distanţă de câştigarea trofeului. Chinezoaica va servi pentru a rămâne în meci.

Update 11:30: Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka 3-6, 0-2! Bielorusa a început perfect şi setul secund şi a reuşit să-şi consolideze break-ul.

Reclamă

Update 11:20: Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka 3-6! Bielorusa şi-a făcut serviciul şi şi-a adjudecat primul set al finalei de la Australian Open! E la un singur pas de marele trofeu de la Melbourne.

Update 11:05: Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka 2-4! Sabalenka conduce cu dublu break şi va servi pentru a se apropia la doar un game de câştigarea primului set.

Update 10:50: Qinwen Zheng – Aryna Sabalenka 0-2! Bielorusa a început perfect finala şi a reuşit să facă break, în al doilea game al meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Update 10:40: A început finala de la Australian Open!

Primul turneu de Grand Slam al anului se va încheia cu o finală fabuloasă, între două jucătoare care s-au mai întâlnit și la US Open 2023. În cadrul duelului respectiv, Sabalenka s-a impus categoric, într-o partidă care a contat pentru faza sferturilor a turneului, în 2 seturi, scor 6-1, 6-4.

Totuși, duelul dintre cele două sportive se anunță a fi extrem de interesant. În cadrul acestei ediții de Australian Open, jucătoarea din Belarus nu a pierdut niciun set și a mers fără probleme până în marea finală. De cealaltă parte, Zgeng a scris istorie pentru țara sa, prin această calificare și speră să ridice marele trofeu.

La acest meci, Sabalenka pornește drept marea favorită, având în vedere faptul că numărul 2 din clasamentul WTA a câștigat ediția trecută a acestui turneu. Zheng Qinwen este revelația de la Melbourne, dat fiind faptul că a ajuns până în finală fără să întâlnească jucătoare din top 50 WTA.

Moment istoric la Australian Open 2024

Moment istoric la Australian Open! Rohan Bopanna urcă pe locul 1 în clasamentul de dublu masculin ca urmare a victoriei pe care a obţinut-o alături de Matt Ebden în sferturile de finală de la Australian Open. Bopanna devine astfel, la 43 de ani, cel mai în vârstă jucător care reuşeşte acest lucru, relatează Reuters.

Perechea indiano-australiană a învins cuplul argentinian Máximo González/Andrés Molteni cu 6-4, 7-6 (7-5), miercuri, în sferturile de finală pe Melbourne Park, potrivit news.ro.

Bopanna a declarat că accederea pe locul 1 la vârsta de 43 de ani va avea un impact global.

Reclamă

„Pur şi simplu va inspira o mulţime de oameni, şi nu cred că doar în tenis”, a spus el. „Oameni din întreaga lume, având 40 de ani şi peste, îi va inspira într-un mod diferit”.

Recordul precedent de cel mai în vârstă număr 1 la dublu masculin i-a aparţinut lui Mike Bryan, care avea 41 de ani şi 76 de zile când a ocupat ultima dată locul 1, în 2019. Bopanna va avea 43 de ani şi 330 de zile la finalul turneului, duminică.

Lisa Raymond a fost recunoscută ca fiind cea mai în vârstă nr. 1 la dublu feminin, la 39 de ani în momentul în care a r

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și