Închide meniul

Maria Sakkari, criză de nervi în timpul meciului de la Australian Open 2023: „O dată dacă mai țipă în fața mea…”

Cosmin Cioboată Publicat: 18 ianuarie 2023, 8:56

Maria Sakkari, criză de nervi în timpul meciului de la Australian Open 2023: „O dată dacă mai țipă în fața mea…

Maria Sakkari se află pe locul 6 în clasamentul WTA

Maria Sakkari se află pe locul 6 în clasamentul WTA / Twitter

  • Maria Sakkari, criză de nervi în timpul meciului de la Australian Open 2023
  • „O dată dacă mai țipă în fața mea…”

Maria Sakkari (6 WTA, 27 de ani) a avut o criză de nervi în timpul meciului de la Australian Open 2023. Sportiva din Grecia a învins-o pe rusoaica Diana Shnaider (106 WTA, 18 ani), scor 3-6, 7-5, 6-3, la capătul unui meci intens care a durat peste două ore și jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sakkari a obținut victoria în decisiv și s-a calificat în turul 3 la primul Grand Slam al anului.

Maria Sakkari, criză de nervi în timpul meciului de la Australian Open 2023

Până să își asigure locul în runda următoare, Maria Sakkari a fost scoasă din sărite de tânăra sa adversară, în setul al doilea. Diana Shnaider a egalat la 5 și a scos la iveală un urlet de bucurie, în timp ce strângea pumnul și privea spre Sakkari. Cunoscută pentru faptul că se enervează destul de repede, Sakkari a comis-o din nou.

Reclamă

Extrem de furioasă, jucătoarea din Grecia s-a dus „glonț” la arbitrul de scaun și a amenințat că va chema supervizorul dacă gestul rusoaicei se va repeta.

„Dacă mai țipă o dată în fața mea. Dacă mai țipă încă o dată în fața mea… Nu, nu, nu… Încă o dată dacă mai țipă, o să vorbesc cu supervizorul”, a „tunat” Maria Sakkari.

Reclamă

În cele din urmă, Sakkari s-a calmat, și-a adjudecat setul secund, cu 7-5, și a trimis meciul în decisiv. Sportiva clasată pe locul 6 WTA s-a impus în decisiv, scor 6-3, și a obținut calificarea în turul 3 la Australian Open 2023. Acolo, Maria Sakkari va da piept cu învingătoarea dintre Jil Teichmann și Lin Zhu.

Maria Sakkari și-a desființat antrenorul: „Un singur cuvânt și îți iau gâtul!”

Maria Sakkari a mai fost protagonista unui moment asemănător la Indian Wells 2022, când s-a dezlănțuit la adresa propriului antrenor. Sportiva din Grecia l-a făcut praf pe Tom Hill, în timpul finalei pierdute în fața liderului mondial, Iga Swiatek.

„Un singur cuvânt și îți iau gâtul! Du-te naibii! Arzi în iad”, a urlat Sakkari către antrenorul său, care îi dădea indicații din lojă.

Reclamă 4 / 0/3

Maria Sakkari nu a câștigat vreun trofeu în 2022. Jucătoarea de 27 de ani a pierdut finalele de la Indian Wells, St. Petersburg, Parma și Guadalajara.

Ana Bogdan şi-a dat afară antrenorul chiar la Australian Open 2023: „E dus cu capul!”

Ana Bogdan şi-a dat afară antrenorul chiar la Australian Open 2023. Anunţul a fost făcut chiar de jucătoarea din România.

Ana Bogdan l-a dat afară pe francezul Thomas Drouet, după ce acesta a avut un derapaj la adresa jucătoarei din România. Probleme din timpul turneului de la Adelaide au determinat-o pe Ana Bogdan să îşi dea afară antrenorul.

Ana Bogdan a fost eliminată de la Australian Open 2023 în primul tur de Anna Bondar, scor 2-6, 6-2, 3-6.

Nu mai am antrenor pentru că au fost ceva probleme la Adelaide. Asta cred că a fost cea mai scurtă colaborare pe care am avut-o cu cineva vreodată! Gândiți-vă că nu luam o astfel de decizie, la capătul lumii, imediat după ce începusem colaborarea, dacă el nu făcea ceea ce a făcut! La mijlocul terenului, în mijlocul antrenamentului, de față cu toată lumea, nu poți să țipi la mine și să-mi vorbești așa, din senin. Înseamnă că ești dus cu capul și eu nu pot să stau cu un om de genul ăsta!

Am nevoie de echilibru, am nevoie de liniște, am nevoie de suport. Am nevoie de oameni pozitivi, nu mai am nevoie de oameni care nu-și pot gestiona propriile comportamente
Pentru omul ăsta (n.r. antrenorul francez Thomas Drouet), pe cuvântul meu de onoare, că nu merită nici să-l privesc în ochi și nici să-l mai salut vreodată! Asta este tot ceea ce vreau să zic. Nu merită să vorbesc despre el„, a spus Ana Bogdan pentru prosport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
WTA • 16 mart., 9:07
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
Sorana Cîrstea a defilat cu Maria Sakkari la Abu Dhabi
WTA • 7 feb., 18:40
Sorana Cîrstea a defilat cu Maria Sakkari la Abu Dhabi! Calificare în sferturi, după o victorie fără drept de apel
Jessica Pegula, prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor
WTA • 1 nov., 11:52
Jessica Pegula, prima semifinalistă de la Turneul Campioanelor! Maria Sakkari, aproape de surpriză la Cancun
Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor
WTA • 24 oct., 12:43
Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor! Cine îi ia locul finalistei de la Roland Garros
US Open 2023 | Maria Sakkari a început să plângă
US Open • 29 aug., 17:01
US Open 2023 | Maria Sakkari a început să plângă, după ce a fost eliminată în primul tur: „Poate ar trebui să iau o pauză”