Închide meniul
VIDEO

Rafael Nadal, scene uluitoare la Australian Open 2023: „Mi-a luat racheta!”. Spaniolul, un car de nervi

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 ianuarie 2023, 11:05

Rafael Nadal, scene uluitoare la Australian Open 2023: „Mi-a luat racheta!. Spaniolul, un car de nervi

Rafael Nadal s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023

Rafael Nadal s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023 / Profimedia

Rafael Nadal (2 ATP) a fost protagonistul unor scene uluitoare la Australian Open 2023. Spaniolul a trecut în primul tur de britanicul Jack Draper (38 ATP), scor 7-5, 2-6, 6-4, 6-1, la finalul unui meci care a durat 3 ore și 43 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadal a „explodat” de nervi în timpul partidei de la Melbourne.

Rafael Nadal, scene uluitoare la Australian Open 2023: „Mi-a luat racheta!”

La un moment dat, ibericul a mers la marginea terenului pentru a-și schimba racheta, însă a avut parte de o surpriză neplăcută. „Arma” sa dispăruse subit, lucru care l-a tulburat teribil pe Nadal.

Arbitrul de scaun a observat neliniștea lui Rafa și l-a întrebat: „Ți-a luat cineva racheta?”.

Nadal i-a explicat oficialului ce s-a întâmplat:

Reclamă

„Copilul de mingi mi-a luat racheta! Îmi vreau racheta înapoi! Aceasta trebuia dusă la racordaj, nu cealaltă”, a „tunat” Rafael Nadal.

Arbitrul de scaun s-a conformat și l-a sunat pe supervizorul turneului pentru a-i explica incidentul inedit.

Reclamă 4 / 0/3

Din primele informații, copilul de mingi a luat racheta greșită și a dus-o la racordaj. Rafael Nadal n-a avut de ales și a continuat meciul cu altă rachetă.

Nadal s-a descurcat excelent și fără racheta dată dispărută. „El Matador” s-a impus în 4 seturi și s-a calificat în turul 2 la Australian Open 2023. În următoare rundă, spaniolul îl va înfrunta pe americanul Mackenzie McDonald (65 ATP).

Ce a spus Rafael Nadal înainte de Australian Open 2023

Rafael Nadal a oferit o declarație surprinzătoare înainte de Australian Open 2023. Ibericul îl consideră mare favorit la câștigarea turneului chiar pe Novak Djokovic, marele său rival.

Primul turneu de Grand Slam al anului se desfășoară în perioada 16-29 ianuarie.

Deținătorul celor mai multe titluri de Grand Slam pe tabloul masculin (22), Rafael Nadal a vorbit la superlativ despre rivalul Djokovic. Dacă sârbul se va impune la Australian Open, atunci l-ar egala pe spaniol la acest capitol.

„Djokovic a obţinut nişte rezultate excelente la sfârşitul anului trecut şi a început cu victorii în acest sezon. Australian Open este un turneu la care a avut întotdeauna succes. Anul acesta cred că el este marele favorit.

Sigur, dacă Djokovic va câştiga turneul, îl voi felicita, ar realiza ceva istoric. Oricum, viaţa mea nu se va schimba cu nimic”, a spus Nadal, potrivit France24.

Reclamă

Nick Kyrgios s-a retras de la Australian Open 2023

Nick Kyrgios s-a retras de la Australian Open 2023. A făcut anunţul cu 24 de ore înaintea meciului cu Roman Safiullin.

Jucătorul australian în vârstă de 27 de ani a declarat forfait la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Aflat pe locul 21 mondial, Kyrgios s-a accidentat la un genunchi.

Fizioterapeutul său a explicat că meciul demonstrativ jucat săptămâna trecută împotriva lui Novak Djokovic nu a fost concludent.

Kyrgios şi echipa sa au decis astfel să renunţe la turneul său favorit, pentru a nu agrava accidentarea şi a risca o absenţă prea lungă de pe teren.

Este un moment prost, dar asta e viaţa, accidentările fac parte din sport. Nu am nicio îndoială că voi reveni la cea mai bună formă, dar deocamdată sunt devastat pentru că acum joc, probabil, cel mai bun tenis din cariera mea. Este dureros”, a spus australianul de 27 de ani, potrivit news.ro.

Kyrgios nu a trecut niciodată de sferturile de finală la Melbourne. A ajuns în această fază a competiţiei în 2015. El va fi înlocuit pe tabloul principal de Denis Kudla, venit din postura de lucky loser.

Nick Kyrgios a câştigat anul trecut competiţia de dublu de la Australian Open. A făcut pereche cu Thanasi Kokkinakis şi a trecut în finală de australienii Matthew Ebden şi Max Purcell, scor 7-5, 6-4.

Recomandări
  • Rafael Nadal, scene uluitoare la Australian Open 2023
  • „Mi-a luat racheta!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și