Închide meniul

Daniil Medvedev, în turul 3 la Roland Garros! A profitat de abandonul lui Miomir Kecmanovic

Alex Ioniță Publicat: 30 mai 2024, 15:09 / Actualizat: 30 mai 2024, 17:29

Reclamă
Daniil Medvedev, în turul 3 la Roland Garros! A profitat de abandonul lui Miomir Kecmanovic

Daniil Medvedev, în turul 3 la Roland Garros!

Daniil Medvedev/ Profimedia Images

Jucătorul rus de tenis Daniil Medvedev, locul 5 mondial şi favorit cu numărul 5, s-a calificat, joi, în turul 3 la Roland Garros, al doilea grand slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medvedev a beneficiat de abandonul sârbului Miomir Kecmanovic, locul 57 mondial, în setul doi, la scorul de 6-1, 5-0 pentru rus.

Daniil Medvedev, în turul 3 la Roland Garros!

Meciul a durat 55 de minute, notează news.ro.

În turul trei, Medvedev va evolua cu învingătorul partidei dintre argentinianul Mariano Navone, locul 31 ATP, şi cehul Tomas Machac, locul 34 mondial.

Novak Djokovic, declaraţie fabuloasă despre Rafael Nadal, după înfrângerea spaniolului cu Zverev: „A arătat ca un tânăr de 25 de ani”

Novak Djokovic a fost şi el în tribune la meciul lui Nadal cu Zverev. Spaniolul a fost învins în 3 seturi, dar sârbul a fost impresionat de evoluţia „Matadorului”.

Reclamă
Reclamă 4

„A arătat ca un tânăr de 25 de ani ieri, mult mai bine decât la Roma și Barcelona. În setul al doilea și al treilea a fost aproape de Zverev.

A fost grozav să-l văd din nou pe viu. Swiatek și Alcaraz au fost acolo cu mine. A fost o atmosferă nebună. Am vrut cu toții să vedem un moment unic și de neuitat, care ar fi putut fi ultimul pentru el. Nu a părut să fi fost, însă, ultimul.

Îl felicit pentru cariera lui incredibilă. Am un mare respect pentru el, pentru tot ce a făcut în sportul nostru, mai ales aici la Roland Garros. Ceea ce a reușit pe această suprafață va rămâne în istoria sportului”, a spus Novak Djokovic despre marele său rival, Rafael Nadal.

Reclamă

Djokovic îl conduce cu 30-29 pe Rafael Nadal la meciurile directe. Totodată, sârbul are mai multe titluri de Grand Slam decât Nadal. Nadal a fost primul care a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam, odată cu victoria din 2022 de la Australian Open, dar între timp Djokovic a mai cucerit 3 titluri de Grand Slam şi a ajuns la borna 24. Djokovic nu a putut juca în perioada pandemiei pentru că a refuzat să se vaccineze. Sârbul este în prezent lider mondial.

Rafael Nadal a declarat după înfrângerea cu Zverev că ar putea fi ultimul său turneu de la Roland Garros. A fost de 14 ori campion aici. Totuşi, Nadal a lăsat o portiţă deschisă în ceea ce priveşte posibila lui întoarcere la Roland Garros. El va evolua la Paris şi în turneul de simplu de la Jocurile Olimpice. Cel mai probabil, va încerca să joace şi turneul de dublu, alături de Carlos Alcaraz.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și