Închide meniul

Iga Swiatek, dezamăgită de programările meciurilor de la Roland Garros 2022: „Poate genera interes pentru foarte mulţi oameni”

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2022, 14:05

Iga Swiatek, dezamăgită de programările meciurilor de la Roland Garros 2022: „Poate genera interes pentru foarte mulţi oameni

Iga Swiatek, dezamăgită de programările meciurilor

Iga Swiatek, la intrarea pe terenul de tenis/ Hepta

  • Iga Swiatek, dezamăgită de organizatorii de la Roland Garros
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Iga Swiatek este dezamăgită de programările meciurilor de la Roland Garros 2022. Partidele de pe tabloul feminin au fost programate, în mare parte, doar în sesiunea de zi, pe motiv că nu atrag publicul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek este marea favorită la cucerirea Roland Garros 2022. Cu toate acestea, poloneza este nemulţumită de organizatori, care decid să programeze doar partide de pe tabloul masculin în sesiunea de seară, când publicul este mult mai prezent.

Iga Swiatek, dezamăgită de organizatorii de la Roland Garros 2022

În cele 10 zile scurse de la debutul Roland Garros 2022, un singur meci de pe tabloul feminin a fost programat în sesiunea de seară. Acest fapt se poate datora şi eliminării premature a favoritelor. 6 jucătoare din top 10 au fost eliminate în primele zile de concurs, la acestea adăugându-se şi Simona Halep, una dintre favorite la startul competiţiei.

Reclamă

Amelie Mauresmo, fostă jucătoare de tenis şi actual director al Grand Slam-ului de la Paris, a declarat că tenisul feminin nu este unul atrăgător, în comparaţie cu cel masculin.

„În vremurile în care suntem, nu mă simt prost și nu cred că este nedrept să spun – din postura de femeie și fostă jucătoare de tenis – că meciurile bărbaților sunt mai atractive în general.

Reclamă

Când fac programul în fiecare zi, încă din primul tur, obiectivul meu este să văd ce meci între femei aș putea programa seara. Confruntarea sau vedeta pe care aș putea-o pune seara. Să fiu sinceră, am luat asta în considerare în fiecare zi – bine, nu în fiecare zi – dar în majoritatea zilelor am încercat să vedem, eu și întreaga echipă, ce putem face”, a declarat Mauresmo, citată de skysports.com.

Reacţia Igăi Swiatek după declaraţiile lui Mauresmo

Iga Swiatek a fost surprinsă neplăcut de declaraţiile fostului lider WTA, Amelie Mauresmo. Poloneza a avut un răspuns ferm şi îşi apără colegele din circuitul WTA.

„Este puțin dezamăgitor și surprinzător pentru că a fost și ea în WTA (n.r. Amelie Mauresmo). În ceea ce mă privește, este punctul meu de vedere, cred că e mai bine să se joace la ore normale pentru jucători. Dar este și partea distractivă. Îmi place să arăt cel mai bun tenis al meu la fiecare meci. Cred că este o părere personală a fiecărui individ dacă îi place mai mult tenisul masculin sau tenisul feminin sau dacă e o egalitate în acest sens. Unii ar putea spune că tenisul feminin este imprevizibil și fetele nu sunt consecvente. Dar acest lucru poate fi, de asemenea, ceva care este cu adevărat atrăgător și poate genera interes pentru foarte mulţi oameni”, a declarat Swiatek, citată de eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Singura partidă de pe tabloul feminin programată în sesiunea de seară a fost Alize Cornet – Jelena Ostapenko. Şi această decizie de a programa meciul în nocturnă este de înţeles, deoarece era în prim plan o favorItă a publicului, Cornet.

S-au stabilit semifinalele de la Roland Garros 2022

S-au stabilit semifinalele de la Roland Garros 2022. În turneul fetelor, Iga Swiatek defilează către marele trofeu. Numărul 1 WTA va juca în semifinale cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20.

În cealaltă semifinală se vor întâlni jucătoarea americană Coco Gauff, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 18, şi italianca Martina Trevisan, locul 59 WTA.

Croatul Marin Cilic, locul 23 ATP şi cap de serie 20, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Roland Garros, trecând în sferturi de favoritul 7, sportivul rus Andrei Rublev, numărul 7 mondial. În penultimul act, Marin Cilic îl va întâlni pe norvegianul Casper Ruud.

În cealaltă semifinală vor juca spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP, şi germanul Alexander Zverev, locul 3 ATP.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double
Aryna Sabalenka, eliminată în turul trei de la Miami
WTA • 24 mart., 10:00
Aryna Sabalenka, eliminată în turul trei de la Miami! Iga Swiatek, calificare fără emoții
Sorana Cîrstea, victorie categorică în turul doi de la Miami
WTA • 23 mart., 23:29
Sorana Cîrstea, victorie categorică în turul doi de la Miami! A învins-o fără drept de apel pe Sloane Stephens
Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024
Tenis • 21 mart., 9:00
Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024, după doar un meci disputat în ultimele 19 luni
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară
Tenis • 17 mart., 22:00
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară. Poloneza a făcut o demonstraţie de forţă în finală!