Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic, huiduit de spectatori înaintea meciului de lux cu Rafael Nadal, de la Roland Garros 2022: „Ești nebun!”. Cum a reacționat liderul mondial

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 mai 2022, 23:04

Novak Djokovic, huiduit de spectatori înaintea meciului de lux cu Rafael Nadal, de la Roland Garros 2022: „Ești nebun!. Cum a reacționat liderul mondial

Novak Djokovic, huiduit la Roland Garros 2022

Novak Djokovic, nervos în timpul unui meci / Getty Images

Novak Djokovic a fost huiduit de spectatori înaintea meciului de lux cu Rafael Nadal, din sferturile de finală de la Roland Garros 2022. Liderul mondial a avut parte de o primire ostilă pe arena centrală de la Paris, înaintea partidei cu marele rival iberic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic și Rafael Nadal au fost primiți total diferit de publicul de pe arena Philippe Chatrier.

Novak Djokovic, huiduit de spectatori înaintea meciului de lux cu Rafael Nadal, de la Roland Garros 2022

În timp ce Nadal a fost ovaționat de întreaga arenă, Djokovic a fost huiduit de o parte dintre spectatori. Chiar dacă mulți oameni aflați în tribune l-au aplaudat pe sârb, specialiștii din lumea tenisului au rămas cu un gust amar. La intrarea în arenă, Nole n-a părut afectat de reacția ostilă și i-a salut pe toți cu mâna, oferindu-le chiar și un zâmbet.

VEZI AICI VIDEO

Legendarul Jonh McEnroe a comentat gestul spectatorilor de la Roland Garros. Fostul mare jucător american i-a criticat pe oamenii care l-au fluierat pe Djokovic când și-a făcut apariția pe teren.

Reclamă

„Niciun alt jucător nu s-a lovit de mai multă adversitate decât Novak. Nu este corect, trebuie să spun asta. Acest om a transformat lămâi în limonadă de mai multe ori decât orice alt jucător din istoria tenisului, așa că dacă crezi că îl deranjează, ești nebun!

Este atât de puternic mental încât poate să treacă peste asta și, cumva, să își canalizeze furia și frustrarea peste ceea ce simte că reprezintă o lipsă de respect. Și eu simt același lucru.”, a „tunat” John McEnroe, pentru eurosport.com.

Novak Djokovic, favorit în faţa lui Rafael Nadal

Nole are un moral de fier după ce a triumfat la Roma, înainte de a veni la Paris, iar la actuala ediţie a Openului Francez nu a pierdut set, în 4 partide disputate.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper să fiu suficient de bine din punct de vedere fizic încât să mă pot antrena mâine (n.r. luni). Nu am mai jucat împotriva lui Djokovic de un an și este o mare provocare. El e în mare formă, cred că a câștigat 9 meciuri la rând. Este campion la Roma, aici nu a pierdut vreun set, cu siguranță va fi încrezător. Nole este favorit clar, așa cum a fost și în 2015. În alte cazuri șansele au fost egale, dar acum nu este cazul”, a declarat Nadal pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Totodată, deşi condiţia fizică a „Matadorului” nu este cea mai bună, acesta declară faptul că va da totul pentru a ieşi învingător din partida cu Nole.

Rafael Nadal şi Novak Djokovic au una dintre cele mai mari rivalităţi din istoria tenisului mondial.  Partida de marţi va fi cea de-a 59-a întâlnire dintre cei doi. În prezent, sârbul conduce cu 30-28, însă de zgură Nadal s-a descurcat mai bine, câştigând 5 din ultimele 6 partide desfăşurate pe suprafaţa roşie.

Ultima partida dintre cei doi a avut loc anul trecut, chiar la Roland Garros, în semifinale. Sârbul s-a impus în 4 seturi, scor 3-6, 6-3, 7-6(4), 6-2. Nole urma să-şi adjudece şi trofeul, după o finală spectaculoasă cu Tsitsipas.

„Îmi cunosc bine situația și o accept. Nu mă pot plânge, sunt în sferturi la Roland Garros și am de gând să lupt. Acum două săptămâni și jumătate, deși speram, nu aveam vreo certitudine că pot ajunge până aici. Vreau să mă bucur de această partidă”, a spus Rafael Nadal.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și