Închide meniul

Ora de start a meciului Simona Halep – Qinwen Zheng, din turul al doilea de la Roland Garros 2022

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2022, 17:49

Ora de start a meciului Simona Halep – Qinwen Zheng, din turul al doilea de la Roland Garros 2022

Simona Halep a câştigat Roland Garros în 2018

Simona Halep, bucurie în timpul unui meci / Profimedia

S-a stabilit ora de start a meciului dintre Simona Halep şi Qinwen Zheng, partidă din turul doi la Roland Garros. Partida va avea loc joi, în jurul orei 16:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep o va întâlni pe Qinwen Zheng în turul doi la Roland Garros, joi, nu mai devreme de ora 16:00, ora României, fiind a treia partidă programată Arena Simonne-Mathieu, terenul pe care Simo a evoluat şi în primul tur.

Ora de start a meciului Simona Halep- Qinwen Zheng

Meciul care se va disputa joi, în jurul orei 16:00, va fi a doua întâlnire dintre Halep şi Zheng, precedenta fiind câştigată de Simona la Melboure Summer Set 1, în semifinale, cu scorul de 6-3, 6-2. Ulterior, Simo avea să câştige turneul de la Antipozi, învingând-o în finală pe Kudermetova.

Simona Halep a trecut în primul tur de Nastasja Schunk, după ce a avut nevoie de set decisiv. Sportiva noastră s-a impus faţa nemţoaicei de pe locul 165 cu scorul de 6-4, 1-6, 6-1, după aproape 2 ore de joc.

Dacă va trece de Zheng, Halep se va duela în turul 3 cu învingătoarea dintre Alize Cornet şi Jelena Ostapenko, cele două fiind cunoştinţe mai vechi ale româncei. Halep a disputat partide în decursul acestui an cu ambele sportive . Pe Cornet, Halep a întâlnit-o la Australian Open, în optimi, unde a pierdut la mare luptă, 6-4 în decisiv. Cu Ostapenko, Simona s-a întâlnit în semifinalele de la Dubai, unde a pierdut tot în trei seturi, 2-6, 7-6, 6-0.

Reclamă

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Nastasja Schunk. Ce obiectiv are la Roland Garros

Simona Halep a anunțat ce obiectiv și-a setat la primul Grand Slam alături de Patrick Mouratoglou.

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea după ce a învins-o pe Nastasja Schunk în primul meci, scor 6-4, 1-6, 6-1. Campioana noastră le-a dat emoții fanilor în setul al doilea, când a cedat categoric în fața jucătoarei din Germania.

Simona Halep a anunțat că obiectivul ei la Roland Garros este să joace mai bine de la meci la meci.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând vreau să mulţumesc publicului, celor care au rămas în arenă. Vă mulţumesc, în urmă cu un an nu am jucat foarte mult, mi-a fost dor. Mă bucur de această victorie. Ea a lovit mingea puternic, dar eu am rămas suficient de puternică. Am rămas concentrată. Mă bucur că am câştigat meciul pentru că mereu e greu în primul tur.

Să joc mai bine în runda următoare, acesta este obiectivul. Vreau să lupt, aşa cum am făcut azi. Atmosfera este frumoasă, mă bucur că oamenii mă susţin. Am jucat finale. Acum am un antrenor francez şi pe viitor cred că voi învăţa franceza şi vom putea vorbi aşa aici”, a spus Simona Halep, conform eurosport.ro.

Pentru calificarea în turul al doilea, Simona Halep va fi recompensată cu un premiu de 86.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA. Schunk va pleca acasă cu 62.000 de euro şi 10 WTA.

Simona Halep – Qinwen Zheng, în turul al doilea de la Roland Garros

După ce a eliminat-o pe Nastasja Schunk, Simona Halep se va duela în turul al doilea cu chinezoaica Qinwen Zheng, locul 74 WTA.

Simona Halep şi Qinwen Zheng se vor întâlni pentru a doua oară în carieră. Primul meci dintre cele două a avut loc la începutul anului, la Melbourne Summer Set 1, turneu pe care Simo l-a câştigat. Atunci, în semifinale, Simona s-a impus cu 6-3, 6-2. Ea a avansat în finala de la Antipozi, unde a trecut de Kudermetova, obţinând singurul ei trofeu de până acum, din 2022.

”La unele mingi i-am simțit forța. Nu e ușor să le returnezi. Am jucat mai bine astăzi, inclusiv la serviciu, mi-am relaxat brațele mai mult”, spunea Halep, după victoria în fața lui Zheng.

Qinwen Zheng, care va împlini 20 de ani în octombrie, nu a fost niciodată mai sus de locul 70 WTA. În acest an, jucătoarea din China a adunat 17 victorii și opt înfrângeri, în timp ce bilanțul Simonei Halep e de 19 victorii și șase înfrângeri. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și